Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet wymaga ode mnie chodzenia w koronkowych stringach

Polecane posty

Gość gość

Mowi, że majtki w ktorych chodze go nie podniecaja. A ja nie lubię stringów, czuje się w nich źle to po pierwsze. A po drugie nie przepadam też za jakąś wymyślną koronkową bielizną.. na codzień chodzę w zwykłych majtkach, w figach bawełnianych, jakichs jednokolorywch, np. w czarnych czy szarych. Nie są to majtki antyg***ty, tylko po prostu zwykłe figi z niskim stanem w jakims jednym kolorze ewentualnie w delikatny wzor. Takie majtki ubieram na codzień, a ładną bieliznę koronkową ubieram jak jest jakaś specjalna okazja. I nagle mojemu facetowi zaczeło to strasznie przeszkadzać. Czy wasi faceci też mają takie wymagania z doopy? :O

Gość gość
Ciesz sie, ze masz faceta. Ja jestem sama, a zawsze chodze w stringach bo je po prostu lubie i uwazam za wygodne. Ale nie ma prawa od tego wymagac, jesli nie masz ochoty nie zakladaj, jak bedzie nalegal kopnij go w d**pe :) glupek.

Gość maxikaz
Rany jakie ludzie mają problemy... Powiedz mu po prostu to, co napisałaś tutaj. Nie lubisz, jest ci niewygodnie itd. Jak będzie naciskał, to powiedz m żeby sam zaczął chodzić jak mu wygodnie. Jak jego wzwód jest dla niego ważniejszy niż twoje samopoczucie, to niech spada na drzewo.

Gość gość
A w co ubierasz te majtki?

Gość gość
Ale ja juz mu to mówiłam wiele razy :O a on dalej swoje. Dla mnie to nie jest żaden problem, uwierz mi ze mam o wiele gorsze. Tylko po prostu już mam dosyc tej idiotycznej sytuacji. Nie wiem jak do niego przemawiać, aby w koncu zrozumiał :O

Gość gość a
Tak Jestem facetem i chcę aby moja żona w koronkowy Nie musi na co dzień ale w chwilach bliskości na pewno.

Gość maxikaz
23:45 Po prostu nie zakładaj i koniec. Powiedziałaś, wyjaśniłaś. Z czym problem?

Gość maxikaz
"gość a" A ja jestem mężczyzną (nie facetem) i nie zmuszałbym swojej żony do noszenie czegoś, co sprawia jej niewygodę. W imię czego? Twojej chwilowej przyjemności? Bez tego nie sztywniejesz czy co?

Gość gość
jesteś facetem, tylko jakimś głupkowatym

Gość gość
to zerwij z nim

Gość gość a
23:49 Przecież nie mowie, o zmuszaniu ! To dlaczego mnie obrażasz?

Gość Józef Bździuch
coś bredzisz albo zmyślasz lub zakonnicą jesteś autorko, która teraz kobieta majtki zakłada ? na plaży nie mają , pod sukienką również nie noszą , więc gdzie , w domu nosi majtki przy facecie ?

Gość maxikaz
23:59 Mówisz: "Nie musi na co dzień ale w chwilach bliskości NA PEWNO".

Gość gość
Kopnij w doope tego fetyszyste