Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wędzone ryby w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Gdzie kupić świeże?

Gość Józef Bździuch
podobno przed Markami jest ogromny hipermarket i tam się zaopatrują wszyscy kupcy/sprzedawcy z całej Warszawy , biorą ryby hurtowo i jest najtaniej , nie wiem, być może to jest Makro , słyszałem , że przebicie na cenie jest spore i TAM za kilogram świeżego karmazyna jest cena 15 PLN a w budach na bazarze wystawiają w cenie 23 PLN , cena świeżego pływającego karpia z polskich hodowli powinna wynosić max. 6 - 8 PLN za kilogram, jeżeli chcą więcej zarobić, to znaczy, że karp pochodzi z Czech albo z Węgier karmiony góównem , ryba z polskich stawów ma smak a reszta to dla świń się nadaje

Gość Patrecia
Wprawdzie nie wszystkie, ale świetne i mega świeże wędzone pstrągi, a przed świętami pewnie też karpia, możesz dostać w Piasecznie (zaglądnij na facebook: sumowisko). Na dowód świeżości - to nie jest sklep - i facet, który się zajmuje wędzeniem, nie robi tego na co dzień, tylko hobbystycznie raz na jakiś czas. Ja zamawiam zawsze telefonicznie i powiem szczerze - NIGDY nie jadłam tak dobrej wędzonej rybki. W sklepie takiej się nie kupi.

Gość gość
możesz podać jakiś nr telefonu?

Gość Patreciaa
Wiesz co, zaglądnij sobie tutaj http://www.facebook.com/sumowisko/?fref=ts nawet jeśli nie masz fb (a chyba wszyscy mają) to tam jest podany nr telefonu. W razie czego możesz też napisać wiadomość. Ja kiedyś napisałam, to dostałam odpowiedź w sprawi rybek w kilka minut ;)

Gość gość
potwierdzam, pyszne pstrągi