Gość gossipp Napisano Grudzień 14, 2015 Witam wszystkich.piszę tutaj bo nie wiem gdzie mam się poradzić.. do lekarza mogę iść dopiero wieczorem...mam lat 30 ..naczynka i wkrótce będą mi się robić żylaki bo bardzo dobrze zaczyna mi być widać żyły..poszłam więc do lekarza i dał mi Diosminex,no i tu zaczyna się problem ,niewiem po jakim czasie to się uwalnia w organiźmie ale ja wzięłam go o 11;00 rano a o godzinie 19 -20 wieczorem najpierw zaczęłam mieć dreszcze i zrobiło mi się zimno a potem dreszcze przeszły i poczułam że takie dziwne ,, pieczenie,, tak jakby w żyłach właśnie, na udach i przy nadgarstkach..takie uczucie jak wtedy gdy wyjdziemy na dwór gdy jest mróz i wejdziemy do ciepłego pomieszczenia i wtedy tak aż pieką nogi na udach,to tak jakby takie uczucie miałam właśnie w tych żyłach,nic wiecej mi nie było ,odrazu zmierzyłam ciśnienie i miałam 117/77 więc dobre, czy może ja jestem uczulona na jakąś substancje..czy może tak powinno być..może ktoś miał podobny przypadek...poradźcie coś,będę wdzięczna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach