Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczył mi zdradę ale nadal nie wróciło wszystko do tego co było przedtem

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli wybaczył to uznałam że wreszcie będzie normalnie. A on normalnie się nie zachowuje! Po pierwsze nie śpimy razem, jest taki zimny i oschły, odechciewa mi się z nim być bo myślałam że facet będzie bardziej dojrzały. Jak było u was po wybaczonej zdradzie?

Gość gość
A ty jesteś dojrzała? Chyba nie bardzo. :O Pewnie wybaczył ale żal pozostał.

Gość gośćFifona
Ja wybaczyłam zdradę ale niestety zapomnieć się nie da. Nigdy nie będzie tak jak kiedyś. Nawet nie powinno być tak samo bo przecież coś było nie tak skoro doszło do zdrady.

Gość gość
i nigdy nie wróci, gdyby wróciło do tego co było wcześniej to by oznaczało, że go nie obchodzisz. Wyobraź sobie jakby się role odmieniły? Byłabyś w stanie znieść to, że dotyka Cię tak jak tą inną, ze Cię tak całuję, nie zastanawiałabyś się podczas seksu, czy z nią też to robił? Niestety to Ty zawiniłaś, Ty musisz nad nim nadskakiwać, to ze one się "dąsa" to ma do tego jak najbardziej prawo, a Twoje stwierdzenie że " będzie bardziej dojrzały"-szkoda słów. To Ty postąpiłaś jak niedojrzała gówniara. Nie miałam zamiaru Cię obrażać, tylko mówię jak jest. Też kiedyś zdradzałam, wybaczali mi ale nigdy nie było jak wcześniej. Związki rozpadały się w bardzo krótkim czasie po zdradzie, jak kończyłam bo nie umiałam odbudować zaufania do mnie. Ale też był inny problem, zdradzałam bo nie kochałam- teraz kocham i od 6 lat jestem wierna w szczęśliwym małżeństwie. Nic na siłę, czasem lepiej skończyć, jeżeli nie ma dzieci, albo czekać, czas potrafi zdziałać cuda, ale nie wiem czy zawsze.

Gość gość
Jest bardzo dojrzały.Trzymam kciuki aby podjął dobrą decyzję i odszedł.Po pierwsze dlatego,że Ty go nie kochasz,a po drugie coś z Twoim widzeniem świata jest nie tak.A Ty zacznij się rozwijać duchowo bo nie nadążysz za zmianami jakie idą.

Gość gość
prawda stara jak świat: kobieta wybaczy, ale nigdy nie zapomni; mężczyzna zapomni, ale nigdy nie wybaczy