Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja jak się zachować?

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam się kiedyś z facetem. Randkę zaaranżowała koleżanka. Jednak chyba mu się nie spodobałam bo nie odezwał się do mnie już więcej. Moje poczucie wartości bardzo spadło, ale nie załamałam się tylko wzięłam się za siebie. Całkowicie zmieniłam swój wygląd. Schudłam, zaczęłam nosić spódnice i buty na obcasie. Zaczęłam elegancko się ubierać. Na brak adoratorów nie narzekam. I kto się do mnie odezwał? ON? Nagle teraz chce się ze mną spotkać. Olać dupka? BO taką mam ochotę.

Gość gość
Skoro taką masz ochotę to dlaczego się pytasz? Chyba jednak nie jest tak wielu tych adoratorów jeśli wahasz się czy olać faceta, który Ciebie kiedyś olał :)

Gość gość
Nie olewaj bo on może być tym ostatnim co się za Tobą ogląda czy chce cośkolwiek.

Gość gość
Tez mam problem jestem w miare ladna dziewczyna ale maluje sie tylko do pracy nie lubie sie malowac dzis zalatwialam sprawy na miescie ladnie bylam ubrana ale nie umalowana i musialam podjechac do pracy po podpis a kierowniczka do mnie wes sie umaluj bo wyglodasz jak.. strasznie przykro mi sie zrobilo mam dosyc :(