Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z akwareli

zniszczone uczucie

Polecane posty

Gość kobieta z akwareli

jakie zachowanid mogą zabić uczucie nawet to największe?

Gość gość
obojętność

Gość gość
celowe zabawianie się Twoim uczuciem, gdy druga osoba widzi, że jesteś zakochana/ny i robi wszystko, żeby to wykorzystać, dokopać, wyśmiać - czasem nie trzeba bardzo "brutalnego" zachowania, czasem wystarczy, że olewasz tę osobę celowo, pokazujesz jej, jak mało dla Ciebie znaczy, ignorujesz ją .... nie da się kochać wiecznie kogoś, kto traktuje Cię jak śmiecia ... każdy ma odrobinę godności.

Gość gość
Samo sedno. Właśnie tak potraktowała mnie pewna osoba. Uczucie z mojej strony było bardzo bardzo mocne. Teraz powoli zapominam, wracam do żywych. Mam nauczkę na resztę życia. Następnym razem nie zaufam i nie dopuszczę do siebie uczucia.

Gość gość
Brak szacunku, zrozumienia, wsparcia, brak empatii, egoizm... Mojemu chłopakowi udało się zniszczyć uczucie między nami; w momencie kiedy sypało mi się życie, on stwierdził że sama jestem sobie winna i jestem głupia że rozpaczam.

Gość gość
Ale czasem chyba trzeba kogoś zniechęcić , gdy wiemy, że nie możemy odwzajemnić uczucia. Nie chodzi mi o wyśmiewanie, bo to jest poniżej wszystkich poziomów, ale właśnie olewanie, zimne zachowanie. Robienie komuś nadziei, gdy wiemy, że nic nie czujemy i to się nie zmieni jest najgorszym draństwem.

Gość gość
pierdzenie

Gość kobieta z akwareli
o wielokrotnych kłamstwach i zdradzie,graniu na uczuciach i nieliczeniu się ze zdaniem drugiej osoby chyba też zapomnieliscie,zaborczośc też i chorobliwa zazdrosc

Gość gość
10:40 To nie zabije uczucia, ale cholernie boli.. Ja tak zostałem potraktowany. Wydawało mi się że coś czuje ale to była tylko gierka i pożądanie potraktowala mnie na koniec jak nic nie znaczącego śmiecia, a sama to wszystko zaczęła, moja samoocone spadła poniżej zera, a ja kocham nadal i tęsknie każdego dnia.

Gość gośćjagap
czas i odległosc