Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BratowaAgaty

Przykre to...

Polecane posty

Koleżanki z pracy mnie poinformowały o tym, co Agata wypisuje na kafeterii nt swojej rodziny. Nie wierzyłam, podczytywałam te wypociny, aż w końcu dotarło do mnie, że to rzeczywiście moja szwagierka. Zakłamana, jak jej matka, dwulicowa zawistna i zazdrosna kobieta nie może przeżyć, że zarabiam więcej od niej, że mąż gotuje, gdzie ona po robocie musi w garach stać, a ja wracam, tam obiad i odpoczynek. Agata pokażę dziś wszystkie wpisy twojej matce i zapytam, czy przychodzi do wnuczki, czy na inspekcje. Będzie dym na same święta. Obiecuję ci.

Gość żona hakera
Przykre jest to, że jesteś tak bezmyślna, że podszywasz się pod bratową wymyślonej dla funu postaci.

Gość gość
prowo...

Gość gość
przecież Agatka pisała, że nie gotuje po pracy, bo jej matka gotuje jak pilnuje dziecka u niej w domu...więc jak niby ma być zazdrosna, że ty nie musisz gotować a ona musi...

Ha ha niezłe jesteście, ja po prostu chcę się pożalić na bratową a wy wymyślacie dziewczyny to jest podszyw moja bratowa nie ma czasu wchodzić na neta, to nie ona a ty gościu wyżej , moja mama mi nie gotuje ,nigdy tak nie pisałam JA SAMA ZAWSZE GOTUJĘ, jedynie jak wracam z pracy i mama jest u mnie jeszcze trochę bo i tak czeka na busa, to wtedy przypilnuje małej a ja coś robie w domu