Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przepraszam i wyjasniam

Polecane posty

Gość gość

Pragne bardzo przeprosic za wszystkie wpisy oznaczone nickiem "marcin2206" oswiadczam że nie ja pisałem te ogłoszenia. W wyniku splotów okoliczności (wyjazd słuzbowy) mój telefon przypadkowo dostał sie w obce ręce,aja poprostu zapomniałem go wziąć ze sobą. W telefonie miałem zapisane m in. adres email wraz z hasłem jak równiez strone kafeteria.pl. Wszystkie osoby a w sczególności Kobiety,które zostały oszukiwane tudziez obrazone serdecznie ze swej strony przepraszam. Jednoczesnie prosze juz nie odpisywać na ogłoszenia z nickiem marcin2206. Wszystkim którzy przyjeli moje przeprosiny bardzo dziękuje . Ps. sprawa dotyczy meila jm64.md@gmail.com. Posty pisane spod tego adresu z nickiem marcin2206 nie były pisane przezemnie. Dziękuję za zrozumienie. Jesli ja cos napisze to marcin2206 nie będzie juz uzywany. POzdrawiam wszystkich tu piszących

Gość gość
I prawidłowo. Zostajesz rozgrzeszniony.

Gość gość
Mam gdzieś czyj to telefon, obiecałeś zrobić mi laskę za 50 zł., przelew poszedł to rób laskę albo zgłaszam sprawę na policję!!!

Gość gość
Nie bylo prosciej chlopie zalozyc nowa skrzynke zamiast zmyslac ta historyjke po wpadce na setce tematow? Idiota