Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój syn pobił mojego kohanka

Polecane posty

Gość gość

Dowiedział sie że zdradzam męża i wpieprzył mojemu facetowi. Nie wiem czy zgłaszać to na policje ponieważ mąż nie wie że go zdradzam.... Ale nie pozwolę synowi na takie zachowania!!

Gość gość
Nie pozwól synowi, zgłoś na policję niech mu przyje... pałą

Gość gość
Trzeba być skończoną świnią i chamówą/chamem żeby wymyślać takie prowokacje i jeszcze mieszać w to niewinne dziecko które pewnie i bez tego ma w życiu ciężko.Leczcie się !Poważnie mówię!

Gość gość
Trzeba być skończoną świnią i chamówą/chamem żeby wymyślać takie prowokacje xxxxx eeeee tam, wystarczy mieć 13 lat

Gość gość
A powinien najpierw wpieprzyć mężowi za to jak go traktuje.!a w drugiej kolejnosci tobie za to że wymyślasz takie rzeczy na jego matkę!

Gość gość
A powinien najpierw wpieprzyć mężowi za to jak go traktuje.!a w drugiej kolejnosci tobie za to że wymyślasz takie rzeczy na jego matkę!

Gość gość
Aha i jeszcze jedno powiniem mu wpierdolić za to że go nie chciał..(mowa oczywiscie o mężu)za to że nie chciał dać mu nazwiska i za to że sie go wyparł za to że zmuszał jego matke do aborcji i za to że zdradza jego matkę z taką patologiczną kurwą...oraz za to że grozi matce śmiercią.,a zaraz w drugiej kolejnosci tobie za to że niszczysz życie i reputacje i jej i jemu.!

Gość gość
że się wam chce odpisywać...

Gość gość
..wymyślając jakieś historie o kochankach z d**y wziętych!.Lecz się.!Psychiatra się kłania.!

Gość gość
Faktycznie powinnaś Kacpra i Bartosza zgłosić na policje za swój zryty beret.Ty pieprzona kochanko od siedmiu bolesci!

Gość gość
Jeszcze przez samo "h" napisała żeby ktoś zaczął wyzywać ją od analfabetów. W sumie prowo się udało, dużo odpowiedzi.

Gość gość
No bo kaha pisze sie przez samo h.Szkoda że w wyrazie iwona sie tak nie da bo wyrazie borzena i elrzbieta to jurz prędzej.

Gość gość
Słyszałam że matka tego 17 latka zgłasza jakiegoś debila za pobicie syna na praktykach.Nie dość że chłopak ma ciężko w życiu to jeszcze go biją i atakują,co za s*******e.!

Gość gość
Provo...kuzwa zakładajcie sobie inne prova a nie josztem niewinnego dziecka ora jego matki którzy mają w życiu p********e przez tego pseudo męza i ojca oraz przez całą jej i jego rodzinę.Trzeba być chorym na umysle żeby kopać leżącego.Dajcie chłopakowi i jego matce żyć...pieprzone kochanki pieprzonego pseudo męża psychopaty.Wstyd was powinno być zabawiać sie kosztem dziecka.Pomiżecie chłopakowi?coś zrobicie dla niego?wieco coś o jego życiu?.Nie k*****.wy nyślicie tylko o tym żeby wam się provo udało.Wszy pieprzone.!