Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyna z lekkim wąsikiem ma szanse na miłość?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie?

Gość bella  85
Każda dziewczyna ma szansę na miłość, a po co Ci ten wąsik, usuń go i to natychmiast.

Gość prawictwo pospolite 152
oczywiście , że ma szanse .. POd warunkiem że jest szczupła , bo jak waży 95 kg to nie ma szans

Gość gość
czy ty aby na pewno jestes dziewczyna?to chyba provo jakiegos geja lub transseksualisty przed leczeniem hormonalnym.kazda prawdziwa dziewczyna juz dawno usunelaby wasik depilacja-wosk zimny lub goracy, golarka, depilatorem, peseta, kremem do depilacji, cukrowa pasta lub udala sie na depilacje laserowa.najwyrazniej lubisz swoj wasik....

Gość gość
Mnie takie kręcą bo już na dole to nie mówię. Lubię mocno zarośnięte tu i tam.

Gość prawictwo pospolite 152
zależy jak gruby jest ten wąsik bo jesli delikatny meszek to nie przeszkadza , a jesli coś solidnego to raczej rzeczywiscie moze byc to problem i brzydko wygląda

Gość gość
Problemem jest to że moja mama jest strasznie konserwatywna i nie pozwala mi go zgolić. Muszę chodzić w spódnicach po kostki a bieliznę dostaję naprawdę bardzo rzadko...mam teraz na sobie lekko przyżółcone majtki i nie mogę nosić biustonosza. Ale chciałabym być pokochana....

Gość gość
Przepadam za takimi czarnulami z mocnym zarostem !

Gość gość
idz do lek gin ,zrob badania na poziom hormonow, a problem lekkim wąsikiem zniknie ,moze masz torbiele na jajniku ,mozesz miec problem z zajsciem w ciaze wiec idz na lek gin

Gość gość
Ja mam bardziej gęstsze niż ta dziewczyna na zdjęciu :( Nie wiem, może to się wiąże z tym że moja pochwa wygląda jak penis :(