Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak facet kocha to zawsze zadzwoni ?

Polecane posty

Gość gość

Kolega po roku wyznal mi ze mnie kocha ale nie doczekal sie wyznania z mojej strony i chyba mysli ze tego nie odwzajemniam choc uwazam ze mogl sie domyslac.Kontakt nam sie urwal bo musialam sie przeprowadzic na drugi koniec miasta. Mowil ze czasem zadzwoni a nie dzwoni ? Nie rozumiem tego , skoro ktos najpierw mowi ze kocha a potem nie teskni nie dzwoni ? Jaki moze byc powod jego milczenia?

Gość gość
Ma Ciebie gdzieś i nie ma zamiaru do Ciebie dzwonić.

Gość gość
A dlaczego ma mnie gdzies?

Gość gość
bawi się Tobą

Gość gość
Co to znaczy ze sie bawi ? Wierze w jego uczucie ze jest szczere , chyba tak szybko sie nie odkochal ?

Gość gość
A ty nie mozesz zadzwonic do niego? masz z tym jakis problem? On moze tez czeka na tel.od ciebie? Boziu co za dzieciuch z ciebie!

Gość gość
A dałaś mu jakiś sygnał, że nie jest Ci obojętny? Cokolwiek? Bo jak nie, to co się dziwisz. Olałaś jego wyznanie miłości i oczekujesz, że i tak będzie wydzwaniał, a najlepiej kładł się na wycieraczce.

Gość gość
No nie jest mi latwo bo on mieszka z dziewczyna i nie chce sie narzucac skoro on moze probuje zapomniec ...

Gość gość
No nie dalam mu za duzo sygnalow bo probowalam sie kryc , no ale sami wiecie te spojrzenia gleboko w oczy , usmiech szczery na jego widok , wogole ostatnie 2-3 miesiace byla duza chemia miedzy nami i chyba oboje czulismy ze cos sie miedzy nami zaczyna , w koncu on nie wytrzymal pierwszy i wyznal mi milosc i wiem ze go to duzo kosztowalo a ja to spieprzylam bo zabraklo mi odwagi. Co facet wtedy mysli ? Czy jeszcze cos czuje czy jeszcze moge to naprawic? Nie chce na chama rozbijac ich zwiazku nic od niego nie chce ale nie chce tez odrzucac milosci .

Gość gość
Myslicie ze on tak samo czeka jak ja na moj telefon ?

Gość gość
Pomozcie ludzie bo sie mecze . Przyjsciolki mowia " jakby cie tak kochal to by juz dawno wydzwanial ". A ja wiem ze byl ze mna szczery bo powiedzial ze od dawna mnie kochal ale nie mial odwagi mi o tym powiedziec wiec mysle ze to nie zarty. Powiedzmy ze ja zadzwonie no i co mam tak przez telefon wypalic kocham cie, jakbyscie ta rozmowe pokierowaly . Jest tez ryzyko ze ona bedzie w domu , czy wtedy tez wyznac mu co czuje bo wiadomo ze z jego strony wtedy tez reakcji nie bedzie .

Gość gość
Ile ty masz lat dziewczyno? Nie potrafisz nawet prostego esmsa napisac z banalnym zapytaniem Co u ciebie slychac lub cos w ten desen. Wez lepiej nie pisz juz tutaj bo tylko nerwy ludziom psujesz takim prostackim zachowaniem! Rozumu sie czasem uzywa i to naprawde nie boli! Albo zostaw go w spokoju bo sie chlopak przy tobie nerwicy nabawi bo widze ze rozumem nie grzeszysz.

Gość gość
Ale po co te nerwy ja grzecznie prosze o rade .Sms to wlasnie jest dla mnie dziecinne , nigdy nie pisalismy zreszta ze soba smsow.Jego dziewczyna moze przeczytac smsa zreszta.

Gość gość
Co to znaczy ze sie bawi ? xxxxx to znaczy że gra w fife albo układa klocki lego.

Gość gość
Poradzcie cos , prosze!

Gość gość
A po co ma dzwonić, on się odkrył, ty nie zareagowałaś, więc spadaj.

Gość gość
Jak facet kocha to wie co robić żeby cię zdobyć. Jak facet dzwoni wbrew twojej woli to dlatego że nikt go nigdy w dupę nie kopnął i nie może przywyknąć. Jak facet nie dzwoni to ma cię w tyłku.

Gość gość
Naprawde uwazacie ze jak nie zareagowalam to on juz ma mnie w d.... i lepiej bym juz do niego nie dzwonila bo sie wyglupie ?

Gość gość
Ołówek sama się puknij, albo niech cię ktoś puknie. Ktoś ci mówi :kocham cię i wierzy, ze ta druga osoba coś czuje. A tu nie ma reakcji, jakbyś mówił do słupa. Każdy ma godność swoją i nie będzie się narzucał jakiejś osobie, której nie stać na szczerość wobec niej.

Gość gość
Dziewczyny dzieki ze napisalyscie .Nie kloccie sie, macie racje ze moze chodzic o brak mojej reakcji choc mysle ze mnie wyczuwal no ale pewnosci nie mial . OK to ustalilismy ze spieprzyl sprawe . Czy jeszcze nie jest zapuzno ? Czy wypada mi zadzwonic i wyznac wszystko przez telefon nawet jesli ona bedzie w domu ( bo jak juz sie zdobede na rozmowe to mu powiem czy ona bedzie czy nie , nie mam sily znow przechodzic tego stresu ) .Co radzicie ?

Gość gość
To ty spiepszyłaś a nie on. I pisze to dziewczyna.

Gość gość
Korekta : oczywiscie mialo byc ze to ja spieprzylam sprawe.

Gość gość
To napraw to i zadzwoń do niego, czy esa wyślij.

Gość gość
No zadzwonie , bo esa moze dziewczyna przeczytac a ja mu nie chce psuc zwiazku choc wiem ze za dobrze tam nie jest , zostawie jemu wybor , chce by tylko wiedzial co czuje do niego .

Gość gość
23.21 Co znaczylo to ehh ?