Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkam w mieście i zauwazylam ze wiekszosc kobiet ma piękne cery bez skazy..

Polecane posty

Gość gość

pracuje w galerii krakowskiej i ciągle widze setki dziewczyn i mlodych kobiet.. większosc ma przesliczne cery..idealnie gladkie i bez przebarwien i pryszczy...naprawde kobiety w polsce dbaja o cery..rzadko trafia sie taka co ma trądzik albo jakies blizny czy cos..tez to widzicie?

Gość gość
Też to widzę, ale dlatego, że sama mam problemy z cerą, więc zwracam na to uwagę.

Gość juliaaa888888888
Ja zwykle mam cere be skazy, a uzywam tylko żelu do jej mycia i kremu jesli chodzi o pielegnacje :) No i makijaz ,ale fluid to bardziej dla odcienia uzywam, a nie w celu zmaskowania czegos Czasem, choc rzadko przed okresem mi cos wyskoczy Ale widuje troche młodych dziewczyn z tradzikiem i tez mieszkam w wiekszym miescie Moja koleżanka z liceum np bardzo dbała o cere, chodziła po lekarzach, a i tak tradzik jej nawracał, to raczej kwestia hormonów ,a nie samego dbania o skóre, tradzik sie zwykle pojawia przy zaburzeniach hormonalnych

Gość gość
Bez znaczenia czy ktos dba, ja dbam i mam trądzik a często takie co nie dbają nie mają go. Trądzik to nie choroba brudasów.

Gość hanka1598
Kiedy zaczęłam przyjmować hormony moja cera stała się gładka, bez przebarwień, może to wytłumaczy to zjawisko. Większość kobiet stosuje jakąś antykoncepcję hormonalną. Wiele kobiet przyjmuje też różne suplementy na włosy, skórę, paznokcie, ja biorę harmonellę, która również dodatkowo chroni serce, wątrobę, pomaga zachować szczupłą sylwetkę.