Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam strasznie blada cere nie moge sie opalic co robić

Polecane posty

Gość gość

Poleccie cos na opalanie tylko nie solarium bo to rakowki tam chodza

Gość gość
Krem opalający

Gość prawictwo pospolite 152
opalic sie jest łatwo .. Tylko musisz wychodzic na dwór jak jest bezchmurne niebo ja jestem mocno opalony ..

Gość gość
Oj tam, nie opalaj się, zostań blada i naucz się to podkreślać :) znajdź fajne makijaże dla porcelanowej cery i korzystaj :)

Gość gość
Wlasni oplam sie na czerwono potem skora schodzi i znowu jestem blada niestety to tak u mnie nie dziala a ja nie chcem byc blada..

no tak kobiety nie muszą sie opalać .. Mi na przyklad blade panny jak Margaret sie podobają

bo sie zle opalasz .. Bo ludzie myslą ze opalić sie tylko można idąc na dwór na przyklad na leżak w Lipcu .. A to jest nieprawda .. Slonce ma juz swoją moc od Kwietnia .. Jesli będziesz wychodzić w bikini przynajmniej raz- dwa razy w tygodniu miedzy Kwietniem a Pazdziernikiem na dwór na 2 godziny gdy jest bezchmurne niebo , to gwarantuje ci ze twoja skóra będzie ciemna .. Nie da sie opalic w ciagu kilku dni .. W kilka dni to mozesz dostac poparzenia slonecznego ..

Opalanie zaczynasz od Kwietnia .. Pamiętaj o tym musisz byc 2-3 razy w tygodniu na sloncu wystarczy już 3 godziny w ciągu dnia czyli 6 godzin tygodniowo