Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 27 lat i nadal zbyt dziewczęcy wyglad

Polecane posty

Gość gość

Może to zaleta, ale prawde mowiac zaczyna mnie to draznic... jak np czasem obcy mowia mi na ty, albo podrywaja jacys gowniarze studenci. Moglabym wygladać tak na 25 lat, ludzie daja mi srednio 20-23, mysla ,ze jestem studentka... Niby fajnie bo lepiej wygladac mlodziej niz starzej, ale wkurza mnie to czasami, staram sie troche poprzez makijaz czy ubior bardziej elegancki bez tego to juz bym calkiem wygladala dziecinnie. ktos jeszcze tak ma?

Gość gość
a jak sie ubierasz?

Gość gość
To i tak nie tak źle. ja mam 22 lata a mi daja 13-14

Gość Turkuć
Ja muszę jeszcze pokazywać dowód gdy kupuję alkohol, a jestem w podobnym wieku.

Gość gośćśćć
ja mam 26 lat i też jak kupuje alkohol musze mieć dowód przy sobie, inaczej nic z tego :D jak mówie komuś ile mam lat to też zawsze wielki zdziwienie :D nie ma co się przejmować

Gość gość
Mie to wkurza bo wszędzie jestem traktowana jak gowniara.

Gość gość
Mnie ostatnio ginekolog zapytał czy już miesiæczkuje. Mam 48 lat.

Gość gość
No dobrze mnie w banku pytają czy mam skończone 18 a mam 23 lata więc mylą mnie o 5 lat a spotykałam się z 33, 46 i teraz z 36 latkiem, więc się nie przejmuj.

Gość gość
Ja ostatnio poszłam po wnuczkę do szkoły i jakaś nauczycielka mnie zapytała " z której jesteś klasy dziewczynko?". Mam 79 lat

Gość gość
Od miesiąca jestem w domu starców i pielęgniarka myślała, ze przyszłam tu do kos w odwiedziny. Mam 102 lata ;)

Gość gość
:) fajnie

Gość gość
jestem neandertalczykiem, ostatnim z rodu, mam 17867 lat, ostatnio wzieli mnie za bezdomnego kloszarda

Gość gość
Nie no, ja dowod muszę pokazywać jednak rzadko, więc na 18 już nie wyglądam naszczęście, ale nadal jak gówniara, a ja bym chciała wyglądać już jak kobieta ,a nie dziewczyna, wiecznie jak taka studentka... Powiedzmy, ze starzej niż mam lat bym raczej nie chciała wyglądać, ale może kilka lat poważniej to tak Ostatnio facet w autobusie nawet ( takim prywatnym) mi mowił na ty, no i jakim prawem? Nie zebym byla jakas wielka pania, ale swoje lata juz mam

Gość gość
Mam taką koleżankę, co myśli że wygląda zbyt młodo. A wcale tak nie jest. Jak pytałam naszych wspólnych znajomych, to też nie podzielają jej zdania. Ona ma 27 lat, jedyne co, to jest niska. Przeżywa, że wygląda jak dziewczynka. Jak jej mówię, że powinna cieszyć się, to się wkurza . Też bym chciała mieć takie problemy :o

Gość gość
tylko to nie jest moje zdanie tylko ludzie twierdza ,ze wygladam mlodziej, albo sie pytaja np co studiuję, a ja juz po studiach... Ciesze sie ,ze nie wygladam juz jak nastolatka bo bym sie chyba zalamała :P Staro tez nie chce wygladac, ale na mloda kobiete