Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny dlaczego nosicie pożółkłe staniki które kiedyś były białe?

Polecane posty

Gość gość

U wielu dziewczyn czy kobiet można to zauważyć. To chyba nie jest wielki wydatek kupić nowy? Rozumiem jeszcze ten pożółkły stanik nosić pod ubraniem, ale często wystaje na łopatkach i wygląda to po prostu brudno. Tylko nie brońcie się atakując facetów. Zadałem pytanie z czystej ciekawości i nie ma co się spinać bo to często widok na polskich ulicach.

Gość gość
Z biedy.Nie starcza mi .Biustonosz dobry kosztuje a trzeba ich kupić kilka. Zwykły chiński sie nie nadaje bynajmniej dla mnie deformuje biust nie podtrzymuje.ale moje nie są ani żółte ani szare popiore je odpowiednio i namaczam .stanik w pralce staje sie żółty.tak poważnie poprostu oszczędza sie na tym co najmniej widać czyli bielizna.oczywiscie brudu to nieusprawiedliwia .

Gość gość
mam małe piersi ale jako że to mały obwód to musze wydać co najmniej 100zł, a to dla mnie drogo, dlatego rzadko kiedy nosze, a starych staników nie wyrzucam

Gość gość
no jest jeśli się jest bez pieniędzy teraz rozumiesz?

Gość gość
Wyrazy współczucia dla waszych mężów jeśli chodzi o sferę intymną. I dla was z powodu męża jeśli chodzi o ekonomię.

Gość gość
Brak kasy. Proste. Ja zj***lam sobie biust przez brak kasy bo kupowałam tanie gowno na bazarze a teraz mam 24 lata i wiszące cycki.

Gość gość
No cóż, jak widać, przyczyną są faceci z wężem w kieszeni :P Może jakiś apel do patologicznych skąpców?

Gość gość
Nie mam białych biustonoszy, więc nikt mnie nie ogląda w pożółkłych :P

Gość gość
Ten autor tematu trafił w sedno :) Takie widoki przykuwają uwagę i człowiek zastanawia się czy to kolor poszarzały czy zżółkły. Czy był biały, szary czy nijaki hehe

Gość gość
To chyba nie jest wielki wydatek kupić nowy? x Z księżyca spadłeś? Dobry biustonosz dobrany przez brafitterkę to koszt 100-200 zł.

Gość gość
Jak się zarabia 1000 to dla niektórych wydać 100-200 zl to żaden problem.

Gość gość
Już tak nie brońcie się ze nie ma pośrednich stanikow pomiędzy tymi z bazaru za 10 zł a tymi za 100 czy 200 zł, bo są. Na promocji często w H&M czy w Tesco z F&F można kupić dobry jakościowo stanik do 50 zł, wiem bo sama kupuje. Ciekawa jestem, czy te wasze pozolkle stare kupiłyscie za ponad 100 zł, że szkoda wam wyrzucić, a swoja drogą to pozolkle staniki wyglądają obrzydliwie i nie dziwie się tu facetom ze zwracają na to uwagę, szczerze mówiąc to wolalabym założyć ten z bazaru za 10 zł, ale nowy biały i czysty niż ten zszarzaly za niby 200 zł

Gość gość
Hahaha dobry stanik z Tesco albo h&m. A to dobre. To marketowy szajs.

Gość gość
Jak wyżej. To NIE SĄ dobre staniki.

Gość gość
szczerze mówiąc to wolalabym założyć ten z bazaru za 10 zł, ale nowy biały i czysty niż ten zszarzaly za niby 200 zł x Twój stanik z bazaru za 10 zł po pierwszym praniu będzie zszarzaly i pożółkły.

Gość gość
Kiedys kupiłam na bazarze za 7 zl bo byl ładny wzór. I byl nawet wygodny- przez pierwsze 3 dni. I do pierwszego prania.

Gość gość
Ciekawa jestem ile z was ma stanik za ponad 100 zł, i co one wam tak zolkna za tyle kasy ?? :) no to faktycznie sa bardzo dobre. dobra sciema nie jest zła

Gość gość
Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie mam białych staników. I co cię tak dziwi? Panache, Freya czy zwykła Dalia?

Gość gość
Skoro nie masz białych stanikow to po co się udzielasz w temacie, który dotyczy pozolklych stanikow?

Gość gość
No bez przesady że 200 zł za stanik, za mniej niż stówkę można kupić dobry biustonosz polskiej produkcji:)

Gość gość
Jak zobaczyłam bieliznę mojej przyszłej bratowej to myślałam że zemdleje. Moje ,,najgorsze" majtki( mam takie 2 pary jak mam okres to je zakładam na noc) jeśli w ogóle mogę tak napisać są 10000 razy lepsze od tych które miała. Ale powiem wam jedno takie rzeczy wynosi się z domu. Dziwi mnie natomiast mój brat a właściwie brak jego reakcji bo myje się 2 razy dziennie i nosi markową bieliznę...

Gość gość
Jak się ma małe cycki i duzo pod biustem, to fakt, mozna kupic tanio dobry stanik ;)

Gość gość
A co bylo z jej bielizną? :D

Gość gość
twoj brat jest skapy;)

Gość gość
NIe wiem jak wygląda żółty stanik, serio. Kupuje na bazarkach za max 25zł. Służą mi długo i nie żółkną.Po kilku miesiącach, może dwóch trzech ramiączka się naciągają. MIałam raz dobry stanik i poza wykonaniem (żadnych nitek wystających itp) to trwałością się od innych nie róznił. To nie chodzi o kasę, jakby im ta zółć przeszkadzała kupiłyby na bazarku. To ta sam grupa kobiet co majtki zmienia co drugi dzień, a jak ma okres to w ogóle, myją się jak trzeba itp.

Gość gość
niestety polskie staniki są od 70A do 80D, nie ma nic innego, zeby kobieta mogla kupic sobie stanik z obwodem mniejszym niz 70 to musi wydać co najmniej 100zł, tak samo jak ma miseczke wieksza niż D to też w zwykłym sklepie nie znajdzie i musi kupować za więcej niz 100zl

Gość gość
Ale głupoty gadasz, ja kupuje biustonosze w sklepie bieliznianym, nie jakimś firmowym , tylko takim prywatnym i są tam miseczki DD i E , E kupuje swojej mamie. A ceny sa od 35 do 70 zł

Gość gość
A i pod biustem sa nawet do 115. Mamie kupuje 95 E za 55 zł

Gość gość
no właśnie w takich prywatnych i firmowych są ale w tych zwykłych już nie, w tesco, lidlu, pepco, chińczyku itp nie znajdziesz takich staników, a nie w każdym mieście są takie prywatne sklepy z takimi stanikami