Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wierzycie w przyjazn domsko meską szczerze

Polecane posty

Gość gość

Albo w to ze w dużej grupie osób dwoje ciagnie do siebie tylko z czystej sympatii bez żadnych podtekstów erotycznych? Temat pewnie stary jak świat ale chodzi mi tu o mojego faceta i jego koleżanke z pracy. Wiem, że ma jedną taką wybraną z którą dużo rozmawia w pracy i przez fb. On nie wie ze znam jego hasło ale nie wiem jak długo to zniose i w końcu wybuchne

Gość gość
nie wiem :(

Gość gość
ja wierze,moze naiwnie (?) ale wierze. maz ma 3przyjaciolki,2jeszcze z czasow podstawowki (znaja sie 30lat!). czesto rozmawiaja,smsuja,pisza maile,wymieniaja sie zdjeciami (swoimi i rodzinnymi). nie mam z tym zadnego problemu. znamy sie,lubimy, odwiedzamy jak akurat jest okazja. ogolnie ja daje mu bardzo bardzo duzo zaufania a on daje mi poczucie ze tego zaufania nigdy nie wykorzysta. zreszta dziala to tez w 2-ga strone ;)

Gość gość
wierze w przyjaźń z podtekstami i bez

Gość gość
Ale ja nie mówię o przyjaźni od lat tylko o takiej, ze nagle się poznają i nagle przyjaciele że ten pisze do niej ze zabierze ją kiedyś gdzieś po pracy

Gość gość
a co za roznica ile sie znaja? no moj maz to akurat w pracy nie bardzo ma okazje ;) gl faceci pracuja,no ma jedna babke,ale to kobieta po 60-tce i niespecjalnie chetna na "zabieranie" po pracy ;)

Gość gość
Taaa jasne mnie narzeczony zostawił dla takiej p***y z pracy co to od garow i pieluch się wyrwała. Jak to powiedział to była taka "chemia" i tu też może tak być.

Gość gość
chyba zartujesz? :o

Gość gość
a poza tym to ta 3-cia przyjaciolke poznal 10lat temu,jak juz bylismy razem,mieszkalismy razem. poznal ja na kursie jezykowym i wlasnie jak piszesz spotykali sie 3razy w tyg na tym kursie,pare razy byli SAMI w klubie czy na jakiejs kolacji po zajeciach. ja w tym czasie chodzilam na kurs tanca i sobie "salsowalam" z obcymi facetami ;) nie osaczamy sie! wierzymy sobie wzajemnie i wierzymy w nasza milosc i wiernosc :) jak na razie na dobre nam to wychodzi ;)

Gość gość
No serio :( do tego czasu mnie trzepie jak sobie pomyślę że w moim łóżku się seksili i o tych rozmowach przez fb gdzie i kiedy mogą się poseksic i o tych całych ich igraszkach

Gość gość
do gościa20;26 a ile macie lat i jak długo jesteście razem ze tak sobie wierzycie i jak piszesz nie osaczacie się?Ja wierzę w przyjażń damsko męską tylko wtedy kiedy on jest gejem

Gość gość
ja mam przyjaciela, od prawie 30 lat. nigdy nic między nami nie było. moj mąż przyjaźni sie z ... moja najlepsza przyjaciółka. to dzięki niej jesteśmy razem. nie raz gdzieś chodzę ze swoim przyjacielem i nie widzę w tym nic niestosownego. on jest przystojny, podoba mi się jako facet, lubię bo jako czlowieka ale w życiu bym nie poszła z nim do łóżka. TAK WIERZE w przyjaxn damsko meska. A twojemu związkowi nie wróżę przyszłości skoro nie ma w nim zaufania.

Gość gość
Mój mąż ma przyjaciółkę jeszczs z czasów licealnych, obecnie mężatkę. Przyjaźnili się w 3- 2 chłopaków i ona. między tym drugim a nią był jakiś krótki epizod, zakończony spięciem i kłotnią na parę lat. Mój mąż i ona nigdy ze sobą nie kręcili, nie wyczuwam między nimi żadnej erotycznej relacji. Jeśli miałby mnie z nią zdradzić, to równie dobrze może zdradzić mnie z każdym. Obecnie najczęściej spotykamy się w 4.

Gość gość
Nie, i nikt mnie nie przekona że jest inaczej, prędzej czy później podtekst erotyczny się pojawi, chyba że jedno jest homoseksualne to spoko.

Gość gość
Nie, nie i jeszcze raz nie, mój były zdradził mnie z swoją 'przyjaciółką'. NIE.

Gość gość
Pewnie że nie. Ja mam dziecko i (jeszcze) męża i nie chcialybyscie wiedzieć o czym i kiedy rozmawiam z moim ukochanym kolegom z pracy, który też kogoś ma. A tak niewinnie się zaczynało

Gość gość
Nie wierzę. Były mąż mnie zdradził ze swoją przyjaciółką, która zresztą doskonale znałam. Ja tez nie byłam święta. .. Postąpiłam bardzo podobnie. A miało być niewinnie.

Gość gość
jak ma zdradzić to zdradzi z każdą nawet przypadkowo spotkania kobieta. A jak jest wierny to może mieć miliony przyjaciółek i sie nie skusi. wszystko zależy od charakteru i zasad.