Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy najlepiej mieć drugie dziecko?

Polecane posty

Gość gość
nie kumam was?/po co tak jak kroliki?? nie lepij jak naormalni ludzie?/? jakies normy istenirja szlam leci im psiakuchy posieta a te na sex ida no padne krolice jedne a ta pod 40?/gdzies byla??do 40 roku zycia??ze raptem ci sie dzieciaczkow zachcialo miot za miotem?/obrzydliwe jestescie zal mi takich kobiet jak patzre nawasz tymi wozami pietrowymi fujjj

Gość gość
dziki rozplod byl dla mnie mega obrzydliwy, szkoda mi takich kobiet.zawsze jak widze taka mam na mysli goni czas??/patologia, wpadla??ojejej przykro

Gość gość
ciaza za ciaza jeszce nikomu nie sluzyla sory nie pochlebiac sobie,lata wam leca i dorabiacie ideologie do tego.

Gość gość
Najlepiej gdy nie ma większej różnicy jak dwa lata.Wspaniale się dogaduje w szkole się wspierają bo są w podstawowej gimnazjum itd...Do tego mąż bardzo dużo pomaga w domu i wspierał podczas porodów i jest zawsze przy wszystkich badaniach ginekologiczny cipki bo intymność to ja i mąż nie ja i całkiem obcy mi facet ginekolog. Taka obecność powoduje więzi w związku.

Gość gość
no i? co w związku z tym? przynajmniej nasze dzieci mają lepsze życie od twoich. poza tym szczęśliwi i spełnieni ludzie nie są zgryźliwi - czego ty dałaś najlepszy przykład swoimi prymitywnymi wywodami.

Gość gość
mam 2,5 latke w domu i noworodka Jets super Troche żałuje że za długo zwlekałam z drugim dzieckiem

Gość gość
W pologu moglas sie starac bylyby jak blizniaki

żałosne są niektóre odpowiedzi, mam 6 miesięczną córeczkę i z mężem chcemy mieć jeszcze jedno dziecko od razu, wychowywać dwoje małych dzieci razem i dziecko nie jest takie samotne i podwójna radość dla rodziców A NIE UWIĄZANIE, mając dziecko można mieć życie towarzyskie. Mam znajomych którzy są jedynakami i są bardzo samotni i mają ża ldo rodziców że nie mają rodzeństwa.

Gość gość
ja też się ciągle waham... syn ma 15 miesięcy i jakoś nie mogę się zdecydować. Dopiero co wróciłam do pracy...serce chce, rozum kaze jeszcze poczekac. a dodam, ze z kasa problemu by nie było.

Gość gość
Moj syn ma 17 miesiecy i tez sie zastanawiam bardzo bym chciala ale boje sie ze sobie nie poradze bo sama mieszkam bardzo daleko od rodziny trudna decyzja czasem mysle ze latwiej by mi bylo gdyby to los sam zadecydował ( czyt. wpadka )

Gość gość
Zdanyem psychologów najlepsza jest różnica ok. 3 lat. Starsze dziecko jest już dość samodzielne, a jednocześnie rodzeństwo znajdzie jeszcze ze soba dobry kontakt. Ale ile ludzi tyle opinii. U mnie będzie 3,5 roku różnicy i już mi niektórzy współczuja, że za dużo.

Gość gość
poczekaj aż wprowadzą te 500 zł na dziecko