Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w toksycznym zwiazku

Polecane posty

Gość gość

ciagle placze boje sie oddejsc nie wiem czy sie podniose jak to zerwe czuje sie nie wartosciowa, ale wiem ze jak dalej z nim bede to mnie zniszczy psychicznie. Miał mi pomoc wyjsc z fobi spolecznej a o tym roku czuje sie jeszcze bardziej bezradna niz wtedy kiedy go nie bylo. bo boje sie ze sobie nie poradze bez niego :(

Gość gość
To ci nic nie da jak będziesz dalej w tym związku, pogorszy tylko sytuację. Zerwij, przez jakis czas będzie ciężko, ale też poczujesz niesamowitą piękną wolność i swoją siłę właśnie. Zerwalam z toksycznym we wrześniu.

Gość gość
jak sobie dajesz rade ? boje sie zerwac jestem sama wiem ze jak strace ta osobe to nie bede miała nikogo

Gość gość
ile z nim jesteś?

Gość gość
Każdy ma tego na kogo zasługuje. Taki Twój los.

Gość gość
Nie mam nikogo i jak na razie nie potrafie się nikim zainteresować. Ciężka do udźwigniecia mieszanka różnych uczuć: tęsknoty, urazy, współczucia, miłości, żalu, złości, rozpamietywanie, analizowanie, gadanie do siebie idąc ulicą, ale to wszystko lepsze od tkwienia w niedobrym związku. Na pewno mniej płaczę niż z nim. I nie czuję się już jak pod ścianą, tylko jak u wrót czegoś nowego. Cieszę się że odeszlam, po prostu nie było innej drogi, to było ostatnie wyjście ewakuacyjne.

Gość gość
tak cierpie ale czuje ze musze bo on sie nie zmieni

Gość gość
ale tak w zasadzie to nawet nie opisałaś co on ci takiego 'złego' robił, powiedz co nie co :)

Gość gość
pozniej bedzie jeszcze gorzej bo ty juz jestes uzalezniona od niego.Idz do poradni zdrowia psych moze psycholog pomoze ci sie uwolnic skoro sama nie potrafisz