Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślę o znalezieniu kochanka

Polecane posty

Gość gość

Darujcie sobie teksty ze jestem pusta itp. Poprostu mam kiepski seks z męzem. On nie ma ochoty itd. Wiem ze nie zdradza mnie. Wczoraj go prosiłam by wsadził mi ręke w majtki i popieścił to mi odmówił...dzis to samo a chciałam tylko na chwile...seksu nie było tydzien...jestesmy małżenstwem rok...a za narzeczenstwa tez nie kochaliśmy sie duzo bo nie nalegał mimo że mu stał...zazwyczaj to ja mu pieściłam penisa on mi nie piescił cipki. Juz wczesniej wiedziałam ze nie chciał mi wsadzac reki w majtki ale olałam to itd...ja mam normalną cipkę i dbam o siebie...nie wiem z czego to wynika...seks jest beznadziejny bo mu wacek wypada w róznych pozycjach choć najbardziej mnie boli brak pieszczot z jego strony. Nigdy nie zaznałam pocałunków po ciele. By całowal mnie w szyje to musze go tez zmuszac i robi to nie chetnie...jedynie piersi mi pieści i to juz teraz mniej...nigdy nie pocalowal mi cipki, raz czy dwa brzuch cmoknął..no mam dość...mam myśli go zdradzać bo chce wkońcu czuć porządanie i prawdziwą bliskość...wpakowałam sie w małżeństwo ..dlaczego on taki jest..jak mu robiłam loda to nawet mi palców nie wsadził w cipke...kiedyś mi powiedział ze musi sie napić...on jakos brzydzi sie cipki tak to rozumiem...tylko ze ja mam normalna i dla mnie to upokorzenie ...mam dosc prósb o dotyk ...a jak juz dotknie to odniechcenia i źle sie czuje...trudno ale zdradze bo męczyć sie nie bede całe życie

Gość gość
jestem atrakcyjna więc darujcie sobie teksty ze jestem brzydka...bo przed ślubem miałam adoratorów...

Gość gość
To sie rozwiedz i sie qrw.Przysiega malzenska do czegos cie zobowiazuje

Gość gość
nie chciałam tego ślubu, nie wiedziałam czy go chce..żałuje go...przysięga? a wiesz że przysiega się tez miłośc i uczciwosć i jak mąż powiedzmy mnie nie kocha i nie jest uczciwy to tez łamie przysiege. Przysięga to nie tylko wierność

Gość gość
23.33 miałam wątpliwości czy nie jest homoseksualistą bo 2 lata chodzenia i chciał sie tylko pieścić i seksu nie inicjował oprócz jednego razu kiedy mnie rozdziewiczył...potem dalej nic ...ale czy gej lubi pieścić piersi..chyba nie..i stał mu ale wsadzić nie chciał i mi palców tez nie wsadzał bo go śluz brzydzi tak twierdzi...myślałam tez czy nie jest pedofilem...wiem moze mam juz paranoje ale on lubi bajki oglądac i grac w gry..i nie chce dziecka

Gość gość
przysięga sie tez uczciwosc i miłosć...nie tylko wierność

Gość gość
Facet wcześniej Ci nie pasował, ślubu nie chciałaś... Oszukałaś jego i siebie. Kasiasty jest ?

Gość gość
23.41 zakochałam sie i wiele nocy przepłakałam, wtedy jakos to ze robie mu loda a on mi nic mi nie przeszkadzało bo sama tego chciałam bo go kochałam i pragnełam całego a on tak nie miał i nie ma...nie poleciałam na jego kase ..dopiero kilka lat chodzenia i mi powiedział ile zarabia .nie jest kasiasty ale najniżeszej krajowej nie ma...poprostu jako nastolatka sie zakochałam...to był foksyczny związek a przed ślubem miałam wątpliwosci ale bałam sie ze bede załować jak odwałam ślub

Gość gość
jak ja sie czuje teraz :-( prosiłam o to by chwilke mnie popieścił...głupia jestem przeciez przed slubem wiedziałam ze nie lubi tego :-( teraz albo sie meczyć albo kochanek ...

Gość gość
ile twój mąż ma lat? coś czuję że jest po 50 :D

Gość GOSCIU Z DALEKA
Skąd jesteś? Zajmę się Tobą