Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byc dobrą w lòżku

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewien wstydliwy dylemat. Mój partner często nalega żebyśmy wspolzyli. Staram się unikać tego tematu ponieważ mam nadwagę i nie czuje się dobrze w swojej skórze. Wstydzę się ze gdy zapalimy światło to on zobaczy mój brzuch. Dlatego jestem spieta i zestresowana. Co zrobić żeby poczuć się pewna siebie i żeby nasze współżycie było zaspokajające ? Chce sprawiać mu przyjemność i sama ja czerpać. Pragnę podkreślać, że mój partner lubi kobiety z krągłościami i twierdzi że go pociągami. Pozdrawiam

Gość gość
Ja tez mam nadwagę i to sporą kiedys bylam szczupla.ja o tym nie mysle po prostu zamykam oczy i jadę z tematem:)a mój facet wiem ze nie zamienilby mnie na inna troche pewności siebie kobieto ile masz tej nadwagi??

Gość gość
Wystarczy przełamać wstyd i kompleksy i nie myśleć o głupotach, tylko poddać się przyjemności jaką daje seks, to jest podstawa udanego i dobrego seksu.

Gość gość
Właśnie tak:)

Gość gość
Czy wy baby nie potraficie myśleć logicznie? Skoro facet z wami jest i chce iść do łóżka, to chyba jasne że akceptuje wasze ciało, więc czego tu się wstydzić?

Gość gość Doswiadczony
Po pierwsze, tak jak przedmówcy potwierdzam, ze jesli Twój (a nie przygodny) facet chce sie z Tobą kochać to dlatego, ze sie Tobą zachwyca bo go podniecasz. Każda Twoja okrągłość będzie go podniecała jeszcze bardziej. Jeśli Twój brzuch nie opiera sie na kolanach nie masz sie czym przejmować. Po drugie, zajęło mi trochę czasu zanim zrozumiałem, ze dużo lepiej kocha sie z kobietami okrągłymi niz ze szczupłymi łaskami. Sa duuuzo milsze i cieplejsze, duuuzo bardziej szczerze sa zaangażowane i bardziej przezywają oraz doceniają pieszczoty. Najwyraźniej tez faceci maja swoje kompleksy i przy zaokrąglonych kobietach czuja sie swobodniej, a dzięki temu lepiej odczuwają seks. Jesli chcesz byc lepsza, przezywaj, daj znać, ze odczuwasz i doceniasz pieszczoty oraz sam seks. Wtedy facet czuje sie mistrzem i dzięki temu rozluźnia sie i lepiej odczuwa seks. Po drugie pokaz, ze on tez jest ważny - dotykaj go, pieść, dotykaj penisa i pieść penisa. Kiedy pieścisz penisa baw sie nim, patrz czasem mężczyźnie w oczy - to jak oral i komplement - pokazujesz mu, ze jego penis jest super i ciebie podnieca. I najważniejsze - uwierz w siebie - kobieta jest ozdobą w łóżku, w domu i w towarzystwie - Ty jesteś ozdobą dla twojego mężczyzny.