Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JeanSowa

Dopiąć jeansy

Polecane posty

Gość JeanSowa

Potrzebuję niezobowiązującego miejsca w sieci gdzie będę mogła zapisywać moją drogę do stracenia kilku centymetrów w obwodach. Waga jest dla mnie mniej istotna. Kupiłam jeansy - zakładam je bez problemu, ale mogłabym trochę schudnąć, żeby lepiej się w nich czuć - to mój cel nr 1. Daje sobie na to 2-3 tygodnie - powoli, nigdzie mi się nie śpieszy, choć na upartego schudłabym w tydzień, ale to oznacza nakazy i zakazy - nie dla mnie, dziękuję postoję. W szafie od tygodnia leżą też drugie jeansy... przyznaję kupiłam je za 45 złotych - model emma z Kapphala. No i tak jak w tym sklepie noszę rozmiar 38 to jeansy były jedynie w rozmiarze 36 - zatem wcisnąć się w nie to mój cel nr 2. Daję sobie na to kilka tygodni. Może do Walentynek? A! Żeby nie było rozmiarówka w Kapphalu jest zawyżona i 36 to jak 38, więc bez obaw - nie chcę być chuda :) Metoda małych kroczków - mniejsze posiłki, ograniczenie słodyczy (nadal będę je jadła!) oraz ruch, ruch, ruch. Wolę schudnąć bez odchudzania :)

Gość ivonka 50
hej, ja tez chce schudnac w obwodach, a dokladnie w pasie , czyli z brzucha. masz jakas diete konkretna? ja mam zamiar jesc po prostu mniejsze porcje