Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana mamaaa

Niemowlę po szczepionce nie śpi 4 dni!!!

Polecane posty

Gość Załamana mamaaa

Pomocy!!! Mój 8tygodniowy synek w czwartek był szczepiony szczepionką skojarzoną 6w1. W piątek wszystko było ok, zaczęło się w nocy z piątku na sobotę. Praktycznie w ogóle nie śpi, zachowuje się jakby wypił kawę - jest strasznie pobudzony!! Płacze. Uspokaja się tylko przy piersi, choć i tu wymachuje łapkami albo się wyrywa. Myślałam, że to minie po dwóch dniach, a tymczasem mamy za sobą kolejną nieprzespaną noc (i dzień!!) i jestem załamana!!! Jak długo to jeszcze potrwa? Czy u Was też ,,to,, trwało tak długo?? Ja jestem już bezsilna :(

Gość gość
ja bym szybko leciała do lekarza bo to nie jest normalne. Nie wiesz, że mozna paść z przemęczenia? nie chce cie straszyc ale to jest niepokojące

Gość gość
nie wiem ja szczepiłam 6 w jednym syna potem już kolejne dzieci zwykłymi w sumie to różnymi szczepionkami też przeszłam różne dziwactwa ,ale on w ogóle nie śpi nawet godziny i jeżeli do tego płacze to faktycznie do lekarza bo to dziwne mój mały płakała miał nieutulony płacz pozostałe spały a ostatnio po szczepionce dostał strasznej gorączki i wymiotował niestety coś za coś nie daleko mojego miejsca zamieszkania było kilka przypadków kokluszu i niestety polio w tym jeden śmiertelny ja wolałam zaszczepić każdy robi jak uważa wzięłaś ulotkę ? poczytaj w necie o skutkach ubocznych i napisz ile on dokładnie i czy w ogóle śpi i czy ma opuchniętą rękę i temperaturę ?

Gość gość
Nop idź do lekarza zgłosić... zapewne będzie chciał cię zbyć żeby sobie problemu nie robić,ale poproś o ulotkę i formularz zgłoszenia powikłań poszczepiennych

Gość gość
Moze boli go miejsce wkłucia? Oglądałas je?

Gość gość
Szczepionka 6 w 1 zawiera bardzo dużo aluminium, przeczytaj ulotkę !!!!!!!!!!!