Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z 19 lat starszym partnerem ma sens

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat. Zakochałam się on też jak nastolatki. Pierwszy raz widzę że ktoś jest tak podobny do mnie, praktycznie potrafi czytać mi w myślach. Mamy podobne zainteresowania. Ja samotna, on po rozwodzie. Jedyne co mnie trapi to że jest aż tyle starszy, ale wole być szczęśliwa przez parę lat niż nigdy. Byłam z rówieśnikami ale niestety są niedojrzali emocjonalnie( nie wrzucając wszystkich do jednego wora). I boję się akceptacji jego córki która jest tylko 2 lata młodsza.

Gość gość
Na Twoim miejscu, też obawiałabym się reakcji jego córki.

Gość gość
Kochana :) nie przejmuj się, spróbuj, najwazniejsze to w życiu się nie poddawać i być szczęśliwym :) dopóki nie spróbujesz, to się nie przekonasz :) ok 19 lat to dużo, ale wszystko tak naprawdę zależy od waszych charakterów i dojrzałości :) sama mam 18 lat, mój chłopak ma 28 więc Cię trochę rozumiem :) i ok 10 lat to nie 19, ale w Waszym wieku 28-47 ta różnica może nie być aż tak odczuwalna, jak np w moim mimo tych 10 lat, i z wiekiem będzie się coraz bardziej zacierać. Naprawdę nie przejmuj się wiekiem :) spróbuj ;) nie dowiesz się dopóki się nie spróbujesz ;)

Gość gość
gość dziś dziękuję :* Jesteśmy dojrzali a zafascynowani sobą jak dzieci :P Będę walczyć by potem nie żałować że przegapiłam miłość swojego życia! Reszta się jakoś poukłada...

Gość gość
Ja też wolę starszych! Nie dość że są bardziej męscy (mówię tylko o zadbanych). To są mądrzejsi życiowo bardziej kochają, opiekują się, dbają wszystko bardziej. Koleżanki które były z rówieśnikami i starszymi, już nie szukają rówieśników.