Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się wyluzować?

Polecane posty

Gość gość

Pewnie były podobne tematy, ale chciałabym zapytać jak mogę się odprężyć podczas pierwszego razu? % nie wchodzą w grę, bo będę wracać od niego autem. Pożądam go, nikt wcześniej mnie tak nie podniecał, ale mój problem polega na tym, że troszkę wstydzę się swojego ciała, widział je i twierdzi, że bardzo go kręcę, ale jednak trochę ostudza mnie świadomość, że coś mogłoby mu się nie spodobać... Nie boję się bólu, bo on mnie przez to jakoś przeprowadzi, ale jestem dość czuła na jego dotyk i nie chcę jęczeć na starcie jak nienormalna... Kobietki też się tak bardzo stresowałyście? Jak było? Zaznaczam, że mam 20ścia lat, a on 30ści... Blokuje mnie jeszcze myśl, że z inną mogło mu być znacznie lepiej, bo wiem, że w życiu miał kilka partnerek seksualnych, jak sobie poradzić z tą myślą?

Gość gość
To nie wracaj od niego autem, są taksówki, poza tym można zostać do rana lub poprosić faceta o odwiezienie.

Gość gość
Ty najzwyczajniej w świecie nie jesteś na to jeszcze gotowa i stąd ten stres.

Gość gość
Jestem pewna, że chcę tego z nim. Jedyne co nie daje mi spokoju to to, że on może nie mieć ze mną tak dobrze jak z innymi...