Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy wysypiacie się ?

Polecane posty

Gość gość

ja spałam dziś ze 4,5 godziny, usnełam około 23.30 bo nie mogłam wcześniej zasnąć, około 2.30. obudziła mnie córka bo chciała piciu i przyszła do mnie do łóżka. Ona usneła w ciągu pół godziny i wierciła się i mnie kopała więc ciężko było mi usnąć ponownie , usnęłam koło 4.30 na pół godzinki i potem koło 5.30 na ponad godzinę Masakra jestem w pracy i jestem niewyspana

Gość gość
tak samo wysypiamy sie jak i Ty. Nawet jak corce zdarzy sie usnac wczesniej,to ja juz jestem tak przyzwyczajona,ze przed 24 nie zasne.kilka pobudek w nocy,a rano nie mam sil by oczy otworzyc.

Gość gość
Tak, wysypiam się cztery razy w tygodniu. Dwa razy mąż ma "nockę", dwa razy opiekunka. Czasami w ciągu dnia nadrabiam drzemką.

Gość gość
Wysypiam sie. Nawe jak mam wrazenie rano ze nie chce mi sie spac to szybko dochodze do siebie. Dzis polozylam sie o 24. Po pol godzinie wstalam do synka. Po kolejnej godzinie znow. Potem o 5.50 obudzil mnie budzik meza.o 7 znow synek cos mamrotal to wstalam. I jeszcze na godzinke sie polozylam. Dzis moglam bo tak to wstaje przed 6 troche i zdarzaja sie gorsze noce,ze nawet jak chce to nie moge spac ze 2 h bo ciagle my sie wierci(no.bole wzrostowe). Ale sie przyzwyczailam i juz nie pamietam uczucia sennosci w ciagu dnia i marzenia o lozku wieczorem. A śpioch ze mnie wielki byl zawsze.

Gość gość
*"ze nie chce mi sie wstac" mialo byc.

Gość gość
Ja się nie wysypiam. Bo sprzątam w nocy jak maly juz spi. Mąż dużo pracuje wiec trudno byloby wymagać jeszcze żeby wstawał w nocy.

Gość gość
wysypiam się, głównie dlatego ze dziecko laduje w łózku nie wczesniej niz o 24. poniewaz ja chodze spac 2-3, to wstaje do niego w tym przedziale czasu, jak mały budzi sie rankiem, to wstaje mąż, który zawsze rano jest na nogach. dzięki temu codziennie mam około 7-8 h snu, mniej więcej do dziesiątej, kiedy to mały wstaje na dobre. pracuje w domu, głównie przy komputerze i najlepiej jest mi skupiac się w nocy, stąd tez taki rozkład dnia.

Gość gość
Teraz tak, wczesniej nie bo wstawać musiałam kilka razy w nocy i rano na dobre o 5/6 wiec szału nie było. Obecnie corka idzie spac późno bo o 22 a wstaje o 9-10 wiec spokojnie kładąc sie po 12 jestem wyspana

Klade sie o 22:30 wstaje o 7-7:30 wiec sie wysypiam. Nie pogrzalo mnie zeby sprzatac do północy:)

Gość Mama jedynaka
Ja sie kładę o 22, max 23 jak jakis fajny film leci lub ksiazka mnie wciągnie a wstaje o 6. Syn juz odkąd skończył pol roku śpi ciągiem cała noc wiec sie wysypiam. Jestem tak przyzwyczajona do rannego wstawiania ze w weekend max o 7 cicho wstaje i pije kawkę pod kocykiem, z ksiazka w ręku. Lubie takie chwile gdy wszyscy jeszcze śpią. Z kolei maz, tez cały tydzień rano wstaje ale w sobotę odsypia, śpi conajmniej do 12 a wcześniej lepiej nie podchodzić a ja nie, nawet jak w sobotę gdzies troche zabalujemy to w niedziele od rana na nogach. W tyg mało sprzątam.

Gość gość
odkąd córka skończyła trzy tygodnie wysypiam się :) Początki macierzyństwa miałam trudne- początkowo samotne macierzyństwo, bo jej tatuś dopiero później się ogarnął, okropna anemia,więc się po czasie tak śmieję,że chyba chciała mi to wynagrodzić,bo miała 3 tygodnie jak zaczęła mi spać ładnie. Teraz ma 13 miesięcy i śpi 20- ~7 rano. Jak była młodsza to zdarzało się,że nawet 21-10.30. W dzien za to śpi coraz krócej, ale wolę to,niż zarwane noce:)

Gość gość
Ja mam cztetolatke więc jak nie idę do pracy to się wysypiam :) Gorzej jak muszę wstać o 5.30 do roboty...