Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunia25

kobietki pomóżcie

Polecane posty

Gość alunia25

Tydzień temu podczas podcierania zobaczyłam śluz zmieszany z krwią i póżniej już nic. I mniej więcej od tego czasu zaczęłam czuć dziwny ból podbrzusza i piersi, które także stały się obrzmiałe... Cykle zawsze mam po 22-23dni, @ spóźnia mi się 2 dni... Dziś zrobiłam dwa testy ciążowe i oba wyszly negatywne. Do tego od paru dni mam biały gęsty śluz. Czy któraś z Was tak miała na początku ciąży... Może za bardzo się stresuję tym wszystkim.

Gość gość
owulacja ci sie najprowdopodobniej przesunela i ten cykl bedziesz miala dluzszy. (wyglada na to, ze owu mialas wlasnie ok tygodnia temu)

Gość gość
Ja miałam podobne objawy i okazało się, że mam torbiel na jajniku. Idź do ginekologa

Gość alunia25
U ginekologa byłam w zeszłym miesiącu tuż przed @ i nie było żadnego torbiela.

Gość gość
tydzien temu mogla byc wlasnie owulacja. ten cykl bedzie dluzszy. albo zaszlas w ciaze,ale wlasnie wtedy i na pozytywny test trzeba jeszcze poczekac kilka dni. za ok tydzien powinien byc juz wiarygodny (o ile okres wczesniej sie nie pojawi)

Gość gość
Cykle nie sa za krótkie? 22?

Gość gość
przeciez torbiel mógł sie pojawic .... poza tym moze to byc mikrouraz po seksie-jakies zadrapanie powodów jest milion nie tylko ciaza ja mialam miesiac temu podobne objawy- była to infekcja grzbiczna tez mialam gesty sluz z domieszka krwi, zachcianki jedzeniowe i cycki bolace a tu grzybica:/

Gość alunia25
Cykle 22 mam od zawsze... taka moja uroda (jak to mówią lekarze) Zastanawiałam się nad tą infekcją, może to przez basen na który zaczęłam chodzić od niedawna...

Gość gość
Możesz być w ciąży oczywiście, lepiej zrobić bete. Rownie dobrze mógł się przesunąć od tak. Ale takie krótkie cykle to chyba nie jest dobrze.