Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuję, że głosowałam na Dudę

Polecane posty

Gość gość

Jak dzisiaj widzę, jak się poklepuje w Kijowie z tym czcicielem banderyzmu to mnie szlag trafia Moja rodzina ledwo uciekła spod upaińskich siekier a polski prezydent się poklepuje z tym co stawia banderowcom pomniki

Gość gość
A ja się cieszę, że na niego nie głosowałem ;) Pisuary pocałujcie mnie w dupę, bo na Bronka też nie :P

Gość gośćśćć
ludzie w Polsce chyba nigdy nie zrozumieją że mało komu w polityce zależy na Polakach, to jest polityka i zwykłe k******o. Nie ważne czy głosujesz na pis czy po czy Petrusa, tu chodzi tylko o to by przez 4 lata jak najwięcej ugrać dla siebie. Polacy tego nie rozumieją i głosują co 4 lata tak samo, a jak pojawi się kandydat który nie dał by się klepać po plecach "czcicielowi banderyzmu" to robi się z takiego kandydata idiotę a w najlepszym przypadku po prostu się lekceważy. I dlatego jest jak jest i nie będzie inaczej.

Gość gość
aha, postępowanie Dudy cię oburza i żałujesz oddanego na Niego głosu na Komorowskiego trzeba było głosować, on nie poklepywał się z Merkelową, która pochodzi z narodu który rozpętał II WŚ i wymordował miliony Polaków :D:D:D albo jesteś idiotką albo to żałosna prowokacja

Gość gość
gdyby to było to samo to platforma nie organizowała tej chucpy niby w obronie demokracji a na prawde to w obronie resztek koryta bo jak pis nałozy podatek na banki to beda kwiczec cienkim głosem czemu niemcy sie mieszaja bo najwiencej banków nalezy do niemiec a reszta po pare procent np Bank Handlowy w Warszawie SA jest pod kontrolą amerykanów. czyli zagranica ma 60% banków w polsce 13% nalezy do polski a reszta to skoki i banki spułdzielcze

Gość gość
gość dziś Banki i markety mają to w poważaniu, bo za wszystko zapłacimy klienci. ps spółdzielcze

Gość gość
A, to ciekawe to dlaczego Morawiecki minister w rządzie Szydło jest byłym prezesem banku,

Gość gość1234789
no i co z tego że jest byłym prezesem banku ??

Gość gość
Będzie dbał o interesy banku.

Gość gość
jaja ktoś sobie z ciebie robi czarna szmato

Gość gość
Naród kredytów. Idą głosować bezmózgi, a za chwilę żałują. Chciałaś to masz tępa p/ip/po :o

Gość gość
akurat w to wątpie, że będzie dbał o interesy banków.

Gość gość598
to i tak dobrze że głosowałaś na Dude a nie np na Bula Komorowskiego :o wtedy to miała byś powody do zmartwień

Gość gość
Najpierw się Komorowski z tym czcicielem banderyzmu poklepywał a teraz Duda Oszaleć można normnalnie A żaden z nich nie przypomni, że przez banderę wymordowano okrutnie z 200tys Polaków Temat tabu

Gość gość
a prosiaczenko się już cieszy z linii kredytowej na 4 mld masakra Ale ta Polska rozrzutna, tyle kasy dla bankruta

Gość gość
tak się składa na nasze Polaków nieszczęście, że żyjemy między dwoma potężnymi mocarstwami, które nigdy nie życzyły nam dobrze, musimy układać się z nimi bo inaczej zgniotą nas jak robactwo, tzw, zachód ani amerykanie nam nie pomogą, pokazali to w czasie II Wojny, nie ma sentymentów w polityce, są tylko interesy

Gość gość
Ryszard Petru lider .Nowoczesnej uważa, że jedyny sposób, by zatrzymać PiS i Kaczyńskiego to publikowanie sondaży, które pokażą coraz mniejsze poparcie dla partii rządzącej. – Sądzę, że kolejny wstrząśnie [Jarosławem Kaczyńskim – red.]. To sondaż robiony jeszcze przed demonstracjami. Wydaje mi się, że to jedyny sposób do tego, żeby go zatrzymać. (…) Jeżeli PiS strac***almę pierwszeństwa w jakimkolwiek sondażu, sądzę, że doły partyjne się obudzą i powiedzą: Jarosławie, nie idź tą drogą, bo nasz wykoleisz – mówi Petru w rozmowie z Olejnik. A na koniec Petru żali się Monice Olejnik: – Chciałbym spędzić święta spokojnie, ale boję się, że Jarosław Kaczyński nam nie da spokojnie spędzić świąt! – mówił na antenie Radia Zet. O jaki sondaż chodzi? O Badanie TNS Polska dla „Gazety Wyborczej” w którym PiS rzekomo ma jedynie 27 proc. poparcia, czyli traci 15 proc. głosów na rzecz .Nowoczesnej.

Gość gość
czyli błękitny marsz Platformy i jej zwolenników. Październik 2006. Donald Tusk przemawia z balkonu Hotelu Europejskiego do swoich sympatyków. „Polska wolna, solidarna!”, „Wolne media!”, „Chcemy demokracji!” - takie okrzyki wznosili uczestnicy „Błękitnego Marszu” Platformy. Uczestnicy marszu trzymali transparenty z napisami: „Dość kaczorów, chcemy wyborów!”, „Polska wolna - solidarna”, „Prawo i Sprawiedliwość to semantyczne nadużycie”, „Przeproście i Spadajcie”. Można również usłyszeć okrzyki: „Giertych, zostaw nasze dzieci!” Demonstracja przeszła następnie Krakowskim Przedmieściem na Plac Zamkowy

Gość gość
Nie głosowałam na Dudę,w związku z tym nie mam wyrzutów sumienia,że zawiodłam się A odnośnie tych banderowców: do moich rodziców przychodziło wiele osób,sąsiadów ,ktorzy przyjechali z Kresów.Jako mała dziewczynka wiedziałam juz wtedy b.dużo o bandach,o mordowaniu Polaków.Pomimo,że moja rodzina nie pochodzi z kresów,to przeżywaliśmy los tych ludzi.To,co usłyszałam,śniło mi sie po nocach.

Gość gość
Żałujesz bo jesteś głupi zj****y s*******n. Choć duda to oczywiście kawał kolejnego j******o ciula to jego poprzednik s*******n dłużej nie mógł zostać bo on wyłącznie szkodził.

Gość gość
Duda był po prostu j*****m złem koniecznym choć teraz mamy problem jak się j******o śmiecia pozbyć.

Gość gość
gość dziś Nie głosowałam na Dudę,w związku z tym nie mam wyrzutów sumienia,że zawiodłam się A odnośnie tych banderowców: do moich rodziców przychodziło wiele osób,sąsiadów ,ktorzy przyjechali z Kresów.Jako mała dziewczynka wiedziałam juz wtedy b.dużo o bandach,o mordowaniu Polaków.Pomimo,że moja rodzina nie pochodzi z kresów,to przeżywaliśmy los tych ludzi.To,co usłyszałam,śniło mi sie po nocach. x Tobie się śni okrutny los pomordowanych na kresach a innym śni się los rodzin pomordowanych w niemieckich obozach zagłady. w łapankach ulicznych, rozstrzeliwanych na ulicach okupowanych miast, spalonych wsiach, I co to ma do rzeczy? Wojna zabija i jest okrutna także dla ludności cywilnej.

Gość gość
Do 16.48 Nie zauważyłeś podstawowej różnicy. Hitlerowi pomnikow się nie stawia i faszyzm jest zabroniony. Natomiast banderze stawiają pomniki w każdym mieście na upainie, a prosiaczenko okrutnych mordercow uważa za bohaterów., i za to że nabijali na sztachety polskie dzieci teraz prosiacznko daje im kombatanckie emerytury.

Gość gość
Autorka tematu jest idiotką. Do obowiązków prezydenta należą m.in. te związane z dyplomacją zagraniczną. Nie pojechałby - krytyka, pojechał - też krytyka. Wszyscy poprzednicy jeździli z takimi samymi wizytami jakbyś nie zauważyła. Może po prostu przestań ściemniać że na niego głosowałaś i od razu powiedz na kogo naprawdę głosowałaś

Gość gość
gość dziś Do 16.48 Nie zauważyłeś podstawowej różnicy. Hitlerowi pomnikow się nie stawia i faszyzm jest zabroniony. Natomiast banderze stawiają pomniki w każdym mieście na upainie, a prosiaczenko okrutnych mordercow uważa za bohaterów., i za to że nabijali na sztachety polskie dzieci teraz prosiacznko daje im kombatanckie emerytury. x Owszem, Hitlerowi nie stawia się pomników i faszyzm jest zakazany. Ale główne założenia Hitlera są obecnie realizowane w białych rękawiczkach przez Unię a właściwie przez potomków narodu, z którego wywodzi się w/w przywódca. Czyż nie zrobiono z Polaków niewolników, którzy posłusznie wykonują wszystkie polecenia płynące z tamtej strony, czy to nie Schulz obraża Polskę na forum narodowym i próbuje mówić nam co mamy robić w swoim kraju. Można by wymieniać wiele przykładów. I nie wiem co jest gorsze dla nas Polaków czy to, że tam za wschodnią granicą buduje się pomniki mordercom czy to, że na zachodzie prowadzone są działania, które czynią z Polaków bezwolnych niewolników pracujących za głodowe wynagrodzenia na śmieciowych umowach?

Gość gość
Niemcy też mordowali naszych dziadków, a teraz my jeździmy tym Niemcom tyłki podcierać za parę euro, także czasy się zmieniają. A to, że się przywódcy państw poklepują, to dobrze, znaczy, że dążą do pokoju. Lepiej byłoby, gdyby się żarli i doprowadzili do wojny? Chyba nie.

Gość gość
Akurat pracę na smieciowych umowach to Polacy zgotowali Polakom, a nie unia. Polak jest taki, że chciałby więcej i więcej. U mojego męża w firmie też prezes wille pobudował sobie i dzieciom, auto zmienia co pół roku i na wakacje jeździ po 4 razy w roku, a 80 % pracowników zatrudnia na umowach śmieciowych, po jest chytry i tyle.