Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na swięta dla noworodka

Polecane posty

Gość gość

Co kupić noworodkowi na święta ( chrześnica) i siostrzenica zarazem ?

Gość gość
ja rok temu swojej córeczce kupiłam leżaczek -bujaczek. przydał się niesamowicie. dostała też karuzelę fisher price z projektorem i świetna sprawa była,długo nam służyła. Szczerze mówiąc,wszystko zależy od tego,jaki masz budżet.

Gość gość
ciepły kocyk, lezaczek, posciel jakąs ładna itp, cos praktycznego bo narazie malutkie dziecko np. na zabawki

Gość olenka1992
Jest fajny sklep internetowy http://dladzieciaczka.pl/ w którym jest mnóstwo pomysłów na prezenty dla naszych pociech na różne okazje

Gość Mama jedynaka
Moje typy to jak ktoś juz wyżej napisał leżaczek bujaczek - u nas sprawdził sie rewelacyjnie lub jakis piękny, lepszy gatunkowo kocyk lub to i to jeśli masz chęć ;)

Gość gość
Ubranka, coś uroczego na co zwykle szkoda kasy rodzicom np. kombinezon z pluszu w kształcie misia polecam propozycje ze Smyka lub 5.10.15- super jakość i fajne wzory. Popatrz również na stronę http://kodyrabatowe.gg.pl/. Tu również znajdziesz wiele inspiracji w dobrych cenach. Powodzenia :)

Gość gość
Moja córeńka dostala boooską huśtawkę dla niemowlaczka od babć - Graco sweetpeace- powiem wam że lepszego prezentu dla niej i dla mnie sobie wymarzyć nie mogłam

Gość gość
k***a a mój bobas dostał od szwagierki maskotkę. Śmiem twierdzić, że używaną bo wali płynem do płukania. Do tego w kolorze różowo-łososiowym, taki futrzany królik. Masakra nawet tego dziecku nie będzie można dać.