Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skutki odstawienia euthyroxu

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Od kilku lat biorę wyżej wymieniony lek, dawkowanie z wizyty na wizytę jest większe, obecnie wynosi 62,5 mg leku, po pół roku od wykrycia niedoczynności tarczycy okazalo się że mam chorobę Hashimoto, tydzień temu miałam kolejną wizytę, zgłosiłam pabi doktor że źle się czuję, codziennie bóle głowy, zawroty głowy, senność, zmęczenie z czego staram się spać po 8 godzin dziennie, mam również problemy ze wzrokiem, miesiaczkowanie jest bardzo nieregularne, pani doktor stwierdziła że mam odstawić lek, nie biorę go od 6 dni włącznie z dzisiejszym i czuję się strasznie, nie mogę się na niczym skupić, mam dziwne mroczki przed oczami, jeszcze bardziej kręci mi się w głowie i przede wszystkim bardzo łatwo wyprowadzić mnie z równowagi, strasznie się denerwuje, wpadam w szał bądź płaczę... dodatkowo wyskoczyły mi na twarzy krostki i co dziwne dostałam opryszczke z czego nigdy jej nie miałam... za tydzień we wtorek jadę na biopsje prawego płata tarczycy a kolejną wizytę mam w lutym... co robić? Zacząć spowrotem brać euthyrox ??

Gość gość
Poradź się lekarza rodzinnego :)