Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liluona

Przeczytajcie to, jak to jest z tym BLONDEM

Polecane posty

Gość liluona

Co mnie dzisiaj zdziwiolo na miescie to jak faceci za mna sie ogladali masakra! a dlaczego? bo zafarbilam sie na blond! sluchajcie jestem ladna brunetka, zawsze podobaly mi sie moje wlosy i ogolnie zawsze uwazalam ze brunetki sa bardziej interesujace i wyraziste.... Mialam zawsze powodzenie ale dzis to sie zdziwilam, jak faceci do mnie sie usmiechali i zastanawialam sie co jest nie tak? i dopiero pozniej pomyslalam hmmm ze jedyna zmiana jaka zaszla w moim wygladzie to zmiana koloru wlosow na BLOND co myslicie??? zapraszam do dyskusji

Gość gość
ja sie nie zgadzam, jestem tzw typową polką, szara myszka, włosy w kolorze nijakim, w blondzie przyciągalam specyficzny typ facetów - kretynów, ruuuuchaczy i prostaków a gdy przefarbowałam sie na ciemny brąz (nie czarne), zaczelam podkreslac oczy, przyciemniac LEKKO brwi = mam wieksze powodzenie o 150%, nawet dziewczyny zwracają na mnie uwage, od wielu osob uslyszalam ze pasuje mi ten kolor, w blondzie wygladalam jak ''ruska'' albo ''wieśniara''

Gość gośćiówa
ja mam naturlany ciemny blond, gdy rozjasnilam o 2 tony zaczely sie zaczepki na ulicy itd itp, kiedys powrocilam do naturalek - rok z jedna zaczepka na ulicy :( musialam wrocic, blond rulez :D

Gość liluona
wygladalas w blondzie jak wiesniara? ciekawe...

Gość gość
Polki niestety nie dbają o rozjaśniane włosy przez co kolor żółcieje i pojawiają się nieestetyczne odrosty. Typowa polska Wieśka tleni włosy najtańszym rozjaśniaczem z drogerii. Zabieg powtarza nawet kilka razy zanim osiągnie ostateczny image. Uboga lub niewłaściwa pielęgnacja skutkuje tym, że polka popier'dala w takim kaczym hełmie zadowolona z życia. Taki wygląd kojarzy się z głupotą dlatego faceci podrywają takie dziunie, bo chcą zar'uchać. Blondi w sam raz na raz.

Gość gość
i co łyso wam blondkwoki?

Gość liluona
gosciu wyzej w jakim ty sie obracach kregu? o jakich ty wiesniarach mowisz....hehhe nie no szok z kim ja pisze ale ok widze ze jakies tam wiesniary z helmem znasz z autopsji, ja pisze o normalnym blondzie zrobionym u profesjonalnego fryzjera, w zyciu bym nie farbila wlosow sama

Gość gość
Ja jestem blondynką i faktycznie podobam się, ale myślę, ze to nie z powodu koloru wlosów, brunetki tez bywaja bardzo ladne, to kwestia ogolnej urody to wszystko, moze autorce jest lepiej w blondzie poprostu, co nie znaczy, ze kazdemu bedzie

Gość gość
No to ja wam gratuluję :) nie ma nic lepszego od ślicznej blondynki :) ja mam ciemno brązowe wlosy, w blondzie bym wyglądała jak kupa :) ale jeśli wam to do urody pasuje to super :)

Gość gość
kiedys myslalam ze brynetki sa ladniejsze, ale chyba blond bardziej dziala na facetow

Gość gość
to zależy jakimi cycolami operuje ;)