Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę na siebie patrzeć

Polecane posty

Gość gość

Po prostu nienawidze siebie, nienawidze swojego ciała. Mózg mi zżarły te "ideały" . Kompleksy mnie zabiją. Nie, nie ejstem gruba, otyła.. Waże 48 przy 157.. Dobija mnie mój wzrost, mój prawie brak cycków. Moja figura "gruszki".. Wiem są wieksze problemy.. Większe też mam. Jestem też głupia i pusta. Tak. Nienawidze całej siebie. Całej. Wyglądu, charakteru, osobowości, wnętrza, włosów, twarzy, cycków, nóg.. Wszystkiego. Nic nie mam przed sobą, żadnej przyszłosci. Rzygać mi się chce. Chciałam to wypluć. Możecie mnie zjechać, wszystko mi jedno, bedzie i tak tylko gorzej..

Gość gość
Mirek jestes zajeebisty :D na kazdy temat ta sama odpowiedz :D

Gość gość
ty zdychaj

Gość gość
Sylwetke mozna uksztaltowac. Cwicz na wszystkie partie ciala, bedziesz miala dobra figure. O wlosy mozna zadbac, cere tez. Ja tez jestem niska, mam 162 cm i jakos zyje...

Gość gość
figura gruszki jest z******ta, a przy niskim wzroscie duze cycki do szerokich bioder sprawialyby wrazenie ze jestes gruba... nie narzekaj tylko eksponuj ladnie to co masz:)

Gość gość
Ukształtować.. Tu nie ma co kształtować. Z ud nigdy mi nie schodzi, nawet jak biegam.. wtedy mi schodzi jedynie z mikrego już biustu.. chcialabym wyglądać jak kobieta a nie jak dzieciaczek.. Nie mogę, rzygam sobą już