Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćJestemP***a

Strach przed dentysta moja fobia

Polecane posty

Gość gośćJestemP***a

Strach przed dentysta moja fobia

Gość gość
Mam to samo... Ta fobia sprawila, ze dobre 5lat nie bylam u dentysty.... Umieram ze strachu na sama mysl, ze ktos ma mi w zebach grzebac, dlubac, roznymi narzedziami i ma mnie bolec. Jest tylko jeden dentysta, do ktorego chodze, jezdze do niego 25km i jest potwornie drogi, ale to jedyna osoba, ktora wiem, ze nic mi na sile nie zrobi, jest mega delikatny, ma super podejscie, jest fachowcem i znieczuli mnie jak konia. Nadal jestem przerazona jak siadam na fotel, chociaz nigdy mnie nie bolalo nic (nawet kanalowe), ale daje sobie robic to co trzeba. Znajdz kogos, kto cie przekona, uspokoi i wzbudzi w tobie zaufanie

Gość gośćJestemPisda
Oj bedzie trudno mi znalezc bo nie dosc ze czasu niemam to jeszcze ta mysl o tym dlubaniu i wogole. Tak jak u Ciebie identycznie mam. Kiedys lekko uderzylem dentyste jak mi dlubal a raczej chcial zaczac dlubac w zebie. Na dole mam nawet zdrowe zeby. Musze je wyczyscic z kamienia jedynie ale u gory strasznie jakos psuja mi sie. Musze sie zawziasc i isc,isc,isc kur/wa isc :|

Gość gość
dzis sa takie znieczulenia ze leb ci moze urwac czego tu sie bac? lepiej zeby stracic i jak ci smierdziz ryja? ja mam fobie ze strace zeby i dlatego dbam

Gość gośćBezZnieczulenia
Przyjdz pod chalpe to stracisz zeby,hehe zapitole to wsio powypada.