Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamieszkałem z dziewczyną po 4 miesiącach znajomości i bardzo żałuję :(

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj stało się coś okropnego, miałem wolny dzień i pomyślałem, że zrobię pranie, w pralce były jej rzeczy, chciałem dołożyć swoje - białe i kolorowe- ale najpierw chciałem sprawdzić czy wśród jej rzeczy nie ma czegoś co mogłoby farbować. WYjałem wszystko i to było okropne... nie powinienem może tu tego pisać, ale ... pocieszcie mnie jakos? na każdych jej majtkach była draska lub brązowa kropka...od kupy wiadomo ... zrzygalem się ... ona jest piekna, pachnie, dba o siebie, skad wiec cos takiego na bieliźnie?! wrocila z pracy, poszla spac, a ja mawet nie mam ochoty jej pocalowac

Gość gość
co za glupie prowo

Gość gość
Może to okres? Czasmi potrafi wyglądać jak kupa ;) pamiętaj że ona jest tylko człowiekiem, nie wiem skąd to przeświadczenie wśród facetów, że kobiety nie robią kupy

Gość gość
wiadomo, że się robi kupę, ale potem można się podetrzeć albo umyć, ale żeby chodzć z odchodami w majtkach?! w życiu byście nie pomyśleli, laska 9/10, perfekcyjny makijaż zawsze, przedłużane geste włosy, super ubrana, tipsy, obcasy, a tu kupa w majtkach :(

Gość kiciaona
hej to ona sie nie obciera po zrobieniu kupy?