Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariola29RZE

Penis o tradycyjnym wygladzie czy obrzezany? Który lepszy?

Polecane posty

Gość Mariola29RZE

Tak jak w temacie i teresuje mnie jaki penis się wam bardziej podoba, lub też który lepiej spełnia oczekiwnia! Pytam gdyż wreszcie dosiadlam swojego nowego chłopaka który jak się okazało miał stulejkę i został obrzezany:) Umnie wygląda to tak: Wada- brak skórki ogranicza moje pole popisu rzy robieniu loda i ciężko go doprowadzić! Zaleta- owiele dłużej wytrzymuje bez orgazmu niż mój poprzedni dni partner(mogę liczyć na 45min dobrego bzykania!

Gość gość
jeszcze nie mialam obrzezanego wiec nie wiem, moja kolezanka miala kochanka włocha ktory byl obrzezany i sobie chwalila :D dla facetów to tez plus bo im nie smierdzi nawet nieumyty, ale jak sprawdze sama to bede wiedziala :D

Gość gośćtu
@Mariola29RZE akurat polem do popisu przy robieniu loda jest właśnie obrzezany penis :) napletek zdecydowanie ułatwia :) obrzezany penis wymaga więcej zaangażowania, wiem bo mam :)

Gość Kokainaa
No ja pieprze...kochać się z nieumytym to j p*****le. W takim układzie dla mnie lepszy że skórką bo przynajmniej wyznacznik czystości jest! I czucie ma!

Gość Parada3
Kiedyś miałam znajomego który się właśnie obrzezał a wynikało to z przejścia na Islam. Pózniej opowiadał że straszny dyskomfort czół w majtkach kilka miesięcy, aż całkowicie stracił czucie na zołedzi. Mówi że porażka i że musi być bardzo bardzo podniecony żeby cokolwiek czuć! Na jeko podstawie twierdzę że to do bani. Bo mnie np. Fascynuje gdy facet podnieca się ****ajac mnie i nie pieprzy jak stary erotomam szynkę na kaloryferze.

Gość gośćtu
drogie Panie współczuję Wam doświadczeń :)

Gość gość
Dla mnie bez skóry to jak kotlet schabowy bez panierki...brakuje mu tej duszy!

Gość gość
Przeciez mozna chodzic ze sciagnietym napletkiem. Od kiedy tak robie stosunki sa duzo dluzsze i intensywniejsze. Zaleta jest tez to ze zoladz staje sie wiekszy. Do tego jeszcze cwiczenia tylu jelq i partnerka szaleje!

Gość gośćtu
nie wiedziałem, że kotlet schabowy może mieć duszę :)