Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się najbardziej relaksujecie ?

Polecane posty

Gość gość

Jak się najbardziej relaksujecie ?

Gość gość
Mnie najbardziej relaksuje masaż pałeczki. Wszelkie napięcia mijają.

Gość gość
U mnie najbardziej działają dwie rzeczy czyli muzyka i sauna. Co do sauny to na szczęście mam w domu więc nie muszę do niej nigdzie chodzić. Jak coś to polecam bo to naprawdę bardzo fajny sposób na relaks i odstresowanie a o zdrowiu już nawet nie wspomnę. Mi ją zakładało AMS Sauna.

Gość
1) Czytanie książek 2)słuchanie muzyki 3)seks-i to chyba najbardziej relaksuje...:P taki spokój ducha i maksymalnie odprężone ciało.:)

Gość gość
muzyka, oglądanie programów dokumentalnych, seks, spadnie :P

1. spanko 2. tulanko (jeszcze nie doświadczyłam:() 3. muzyczka 4. książeczka 5. spacer po specyficznych zakątkach mojego miasta;)

Gość gość
zmęczysz się, organizm wytworzy dużo endorfin...jest ci dobrze, ciepło i przyjemnie. :P

Gość
Ale przyjemna "praca". :P A potem już tylko relaks...;)

Gość gość
lampka wina i tuli tuli :)

Gość gość
Wejdźcie proszę was na kafeteria forum na temat autostrady w Polsce czy da się po nich jeździć? Po obejrzeniu filmiku oceńcie dopiero

Gość gość
gorąca kąpiel wino sex

Gość
Nie wiem ja mam z tego na pewno tyle samo satysfakcji co facet,ale nie będę dyskutować...;)

Gość gość
1. muzyka do medytacji 2. gorący kubek zielonej herbaty 3. ciemne pomieszczenie 4. samotny spacer najlepiej w parku, lesie lub blisko wody.

Gość gość
Robicie sobie domowe spa? W większości kobiety to praktykują. Nie wiem, czy można porównać je do takiego w salonach, ale możecie macie jakieś pomysły?

Gość gość
Od czasu do czasu tak. Dla mnie to gorąca kąpiel. Peeling robię zazwyczaj naturalny z kawy. Dodaję trochę soli do wody. Najlepiej książka w ręku, albo spokojna muzyka no i do picia kawa coco. Aromat kokosa relaksuje dodatkowo.

Gość gość
Ja wanna, muzyka, wino

Gość gość
relax... oczywiście różne formy relsku...czasem jest to spacer, książka, kąpiel, sex... a czasem wypad gdzies za miasto, z dala od zgiełku, od ludzi, od problemów. Ostatnio byliśmy w bardzo fajnej leśniczówce w Beskidach - bez zasięgu, komputera..było cudownie. Nocleg znalazłam na www.zaplanujwczasy.pl

Gość gość
a ja jestem teraz na l4 i chetnie bym ogladnela cos ciekawego na tvp nie ma nic same głupoty, na ttv lubie ogladacf damy i wiesniaczki, znacie jeszcze coś fajnego i lekkiego?

Gość asanka87
jeśli chodzi o telewizję to u mnie głównie jakieś programy typu gesslerowa, na turbo lubię sobie pooglądać usterkę a na tv plus to głównie blok z bajkami wieczorem no i czekam na nowy sezon ale numer - to takie śmiechu warte tylko w nowym wydaniu ;) w tamtym roku w wakacje zrobiłam na pulsie zbuntowanego anioła :D trzeba czatować, bo lubią tam powtarzać takie perełki :D chętnie by jeszcze palomę oglądnęła taki oldschool :D