Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żałuję,żę nie mialam chłopaka w wieku 16 lat

Polecane posty

Gość gość

teraz mam 20 i nadal jestem dziewicą...czuję się gorsza i czuję , że zmarnowałam 4 lata życia bo sex z kimś kogo się kocha musi być super.. byłam zakochana .. myślę , że wzajemnością ale byłam zbyt dumna i nieśmiała.. ciekawe jakby to było mieć chłopaka jako 16-latka i czy taki związek różni się od związku 20-latki, niestety nigdy się tego nie dowiem....

Gość gość
Nadal nie rozumiesz, że wielokropek w każdym języku posiada TRZY (3) kropki? Nie dwie, nie cztery czy pięć? Dlaczego nadal tu siedzisz i zakładasz bzdurne tematy zamiast gnać czym prędzej do psychiatry?:D

Gość gość
Czujesz się gorsza, że się nie seksiłaś? Że jesteś czysta, że się szanowałaś? Czym się różni? Zazwyczaj tym, że dziewczyna angażuje się na maksa, a u chłopaka szaleją hormony. Inne podejście, inne oczekiwania, łzy dziewczyny. Nie masz czego żałować :) Na poziomie 16 letniej dziewczyny są chłoipcy 20 letni.

Gość gość
z seksem czekaj do ślubu nie możesz tak inaczej myśleć

Gość gość
Ja mam 25 i jestem dziewica

Gość gość
Mama cię biła tak?

Gość gość
Ja mam 85 i jestem dziewicą

Gość gość
jakbyś byłą w związku facet by cię przeleciał i zostawił byłoby gorzej niż teraz więc z dziewictwem czekaj jak najdłużej bo to szacunek do swego ciała. Wieksza szansa na znalezienie prawdziwej miłości

Gość gość
Ja dziewictwo straciłam w wieku 27 lat ze swoim obecnym męzem (wtedy jeszcze partnerem).

Gość gość
widzisz masz odpowiedzi dojrzalszych kobiet to nie wstyd a wręcz duma, że jesteś czysta faceci w tym wieku chcą zaliczac i zostawiać więc dobrze robisz.

Gość gość
Polecam czytanie pisma Milujcir się

Gość gość
Ja jestem dziewica w wieku 25 lat i wiem że mój brat starszy jest prawiczkiem i jestem z niego dumna bo ciężko znaleść prawiczka to wyginiety gatunek

Gość gość
Im wcześniej tym lepiej. Ja zadebiutowałam majac 12 lat I uważam że to w sam raz. Dziś mam 27 i 14 partnerów za soba. To było piękne. Niczego nie żałuję.

Gość gość
ale ja nawet nie mówie o seksowaniu się... ale zeby byc w związku bo tez ciekawe jakby rodzice zareagowali i wgl jestem ciekawa jakby to było... i nie móię tu o rówieśniku tylko np 25 latkiem .. :) który już trochę mądrzejszy jest. :)

Gość gość
W niektórych relugiachbi kulturach kobieta dostaje miesiączki i może już to robić. A u katolików 14 lat uzyskuje pełnoletności. A teraz to nie do pomyślenia ze nawet 17 latka to robi. Moja babcia za dziadka w tym wieku wyszła

Gość gość
A moja córka już ma 12 lat ma okres to co ja mam ja za mąż już wydać ha ha

Gość gość
nie no nie...ja uwazam ze 16 wlasnie jest tak ok na pierwszy związek, ja tak do 16 r zycia co meisiac w innym się zakochiwalam i bylabym gotowa się zabic za takiego przyglupa zeby mnie tknął chociaż żenada co nie? A to tylko swiadczy ze nastolatki są głupie i dopiero o chlopakach mogą myśleć jako 16 latki chcoaiz wiaodmo ze myślą już o wiele wczesniej..

Gość gość
Stracilas duzo fajnych wspomnien, motyli w brzuchu i lekcji ktore w doroslym zyciu beda duzo bardziej bolaly

Gość gość
Stracilas duzo fajnych wspomnien, motyli w brzuchu i lekcji ktore w doroslym zyciu beda duzo bardziej bolaly dokladnie....dlatego czuję się źle...już nwm co mam o tym myśleć

Gość gość
nwm czy w końcu mam się cieszyć czy żałować ... powiedzcie tak szczerze bo już mam mentlik w głowie chcę po prostu wiedzieć cokolwiek.

Gość gość
No stracilas, ale czy uzalanie sie nad soba cos zmieni?

Gość gość
no wlasnie sie zastanawiam...czy bym miala to czy bym odrazu z nim psozla do lozka czy by się silna wolą .. teraz to nawet jak znajdę nie będę czekać z seksem jesli będę go kochać bo chcę to zrobić i nie chcę już dłużej czekać.

Gość gość
miłość nie przychodzi od razu - kolejna rzecz której uczą nastoletnie związki

Gość gość
teraz wiem,ze to bylo szczeniackie zauroczenie... juz sama nwm czy to dobrze , ze nie dalam mu szansy.

Gość Konfederacja. W.i N.
Dnia 16.12.2015 o 14:26, Gość gość napisał:

teraz mam 20 i nadal jestem dziewicą...czuję się gorsza i czuję , że zmarnowałam 4 lata życia bo sex z kimś kogo się kocha musi być super.. byłam zakochana .. myślę , że wzajemnością ale byłam zbyt dumna i nieśmiała.. ciekawe jakby to było mieć chłopaka jako 16-latka i czy taki związek różni się od związku 20-latki, niestety nigdy się tego nie dowiem....

Takiej guopiej pisty to lepiej nie spotykać gdzie indziej niż w burdelu.

Gość gość
Dnia 16.12.2015 o 14:33, Gość gość napisał:

Ja dziewictwo straciłam w wieku 27 lat ze swoim obecnym męzem (wtedy jeszcze partnerem).

Ja tak samo, tylko w wieku 28 lat. I wcale nie czuję się gorsza, a wręcz przeciwnie. Nie mam poczucia żadnego zmarnowania, za to mam poczucie, że moje ciało trafiło do właściwej osoby. I tyle.

Gość gość
Dnia 16.12.2015 o 22:40, Gość gość napisał:

no wlasnie sie zastanawiam...czy bym miala to czy bym odrazu z nim psozla do lozka czy by się silna wolą .. teraz to nawet jak znajdę nie będę czekać z seksem jesli będę go kochać bo chcę to zrobić i nie chcę już dłużej czekać.

Stań pod latarnią, zrobisz swoje i jeszcze ci za to zapłacą. Same plusy.