Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barburka1988

Ginekolog Magdalena Miś Michałek zna ktoś?

Polecane posty

hej, mam pytanie czy któraś z was chodzi może na wizyty do Magdaleny Miś-Michałek z przychodni Eskulap we Wrocławiu? chciałam usłyszeć jakieś opinie o niej nim się zapiszę, najbardziej mi pasują godziny jej pracy, ale przecież najważniejsze jest żeby była po prostu dobra

Gość gość
ja chodzę do tej ginekolog, i jestem bardzo zadowolona, prowadziła moją ciążę i wszystko przebiegło pomyślnie

Też leczyłam się u tej lekarki, z problemów endokrynologicznych, czyli w temacie z którym ginekolog który przyjmuje tylko młode osoby na cytologię by sobie nie poradził. Pani Miś-Michalak nie sprawiło to problemu najmniejszego, wszystko przebiegło sprawnie, czuję się świetnie i dalej od czasu do czasu chodzę do niej na kontrolne wizyty. Zdecydowanie polecam.

Gość adm
chodzę do niej od 3 miesięcy, jak na razie tylko miałam kontrolne wizyty (cytologię) i dobieranie antykoncepcji, jestem bardzo zadowolona

Gość joaś2
w moim przypadku ogarnęła nadżerkę więc zdecydowanie widać że jest wszechstronna jak na ginekologa i radzi sobie ze wszystkim ;p