Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wychowanie dziecka faceta z poprzedniego zwiazku

Polecane posty

Gość gość

witajcie, od kilku miesięcy spotykam się z facetem, który ma 7-letnie dziecko sam ma 29 lat. z matką swojego dziecka miał ślub kościelny. jest prawie 5 lat po rozwodzie, bo ona go zdradzila. dziecko mieszka z nia. ona ma innego faceta. zamierzamy za kilka tygodni zamieszkac razem-u niego. jednka jego syn bardzo chce mieszkac z nami. trochę się tego obawiam. niby mnie lubi ale nie chce wychowywać czyjegoś dziecka. nie potrafie;( mam 25 lat. pomóżcie co mam robic. kocham tego faceta. lubie małego ale nie wiem czy dam rade:( boje się, ze po jakims czasie ten maly nas od siebie odsunie jednka jeśli się nie zgodze (matka małego się zgadza tydzień u nas tydzień u nich-szkola ta sama) to wtedy on to zle obierze. jak mam się do tej sytuacji przygotować. ?

Gość gość
Jeśli nie chcesz go stracić cóż... wiele Ci nie pozostaje jak się dostosować ale bądź dla małego bardziej jak koleżanka niż matka.

Gość Anita_lb
kilka miesięcy temu nie wiedziałaś, że ma dziecko? spróbuj , a potem się przekonasz. jeśli kochasz wytrzymasz. mam nadzieję, że on jest tego wart. powodzenia