Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawdzony żłobek w Warszawie poszukiwany

Polecane posty

Gość gość

Szukam od nowego roku dobrego żłobka dla 2,5 rocznego dziecka. czy znacie jakieś fajne miejsce?

Gość gość
Mam bardzo dobre doświadczenie z żłobkiem Bambino w Warszawie. Bardzo dobra placówka. Niezwykle ciepłe panie opiekunki, dbają o dzieci jak o własne. Moje dziecko tam chodziło rok temu. Dobre wyżywienie. Kameralny żłobek, panie opiekunki zajmują się dziećmi z dużym zaangażowaniem, są ciepłe i spokojne. Polecam.

Gość gość
Ja właśnie też się zastanawiam nad żłobkiem Bambino. Słyszałam o nim wiele dobrego. Np. że posiłki są przygotowywane według przepisów do odpowiedniego wieku dziecka. Są pożywne, urozmaicone, dzieci chętnie jedzą. Istnieje też możliwość pozostawienia dziecka na pół dnia tj. 6 godzin (7:00-13:00 lub 13:00-18:00), co jest dobrym rozwiązaniem dla rodziców pracujących jak ja - na pół etatu.

Gość gość
No i zapisałam córkę do tego żłobka! Dziecko będzie w Bambino od 7:00 do 13:00, a ja w tym czasie skoczę na uczelnię. Cieszę się, że była taka możliwość.

Gość gość
Kurcze, to jest w sumie niezłe rozwiązanie! Ja też szukam żłobka na kilka godzin dziennie, bo chce wrócić do pracy na pół etatu. Sprawdzę sobie Bambino, z tego co mówisz wygląda sensownie!

Gość gość
No i jak, byłaś w Bambino? Nie wiem do kiedy mają rekrutację. To naprawdę sprawdzone miejsce.

Gość gość
Tak, byłam na rozmowie w Bambino. Pierwsze wrażenie bardzo dobre. Sensowna obsługa, fajne miejsce, wydaje mi się, że można mieć do nich zaufanie.

Gość gość
Słyszałam, że w Bambino istnieje możliwość pozostawienia dziecka na pół dnia tj. 6 godzin. Można tez płacić w formie karnetu. Moim zdaniem fajnie, że jest taka możliwość. Czy ktoś sprawdził jak to wygląda w praktyce?

Gość gość
Tak, moje dziecko chodzi do Bambino i właśnie korzystamy z takiej możliwości. Nasze dziecko chodzi na pół dnia - tj. 6 godzin (7:00-13:00). Tak nam odpowiada, ponieważ ja pracuję właśnie w takich godzinach, a potem jestem juz w domu. To bardzo wygodna opcja.

Gość gość
No i po co piszesz sama ze sobą ? Za reklamę trzeba płacić !!

Gość gość
Moje dziecko było w Bambino i byliśmy zadowolenie. Za to teraz szukamy dobrego przedszkola!

Gość gość
Moje dziecko najpierw chodziło do żłobka Bambino, a potem do integracyjnego przedszkola Bajeczka, które szczególnie polecam, bo to wyjątkowa placówka.

Gość gość
A gdzie jest ten złobek Bambino?

Gość gość
Bambino jest na Bielanach, na Tołstoja 1/68.