Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzidzie o ludziach, którzy mają w domach takie meblościanki? foto

Polecane posty

Gość gość
ta meblościanka nie jest jeszcze taka zla, widzialam jeszcze gorsze w stylu 100% PRL :D

Gość Meggiiiiii
Mają po prostu stare meble. Nie mają potrzeby, ochoty, pieniędzy na zmianę. Zdarza się. Moi rodzice mają podobną, są starsi, na emeryturze, nie mają potrzeby zmiany otoczenia na nowoczesne, bo i po co? Dla kogoś? Aby nie komentował ? Bez sensu. Nie mają też pieniędzy na takie widzimisię, są emerytami. Ja się tego nie wstydzę, że w moim domu rodzinnym są stare meble. Jest czysto, schludnie, mam kochających rodziców do których mogę zawsze pojechać, a że nie jest nowocześnie? Who cares?

Gość gość
ta jest z nowszych czasów

Gość gość
s**t z Black red white :D moja szwagierka ma taki badziew:D charakterystyczne toto dla nizin społecznych mieszkających w blokach z wielkiej płyty/kamienicach

Gość gość
Sama taką mam kupiona po ślubie 11 lat temu i kuchnie z ikei. W najbliższe wakacje wyprowadzam sie do nowego swojego parterowego domu i w końcu porzegnam sie ze starymi meblami . Teraz urządzę sie nowocześnie przestronnie na biało.

Gość gość
nic nie sądzę, widziałam o wiele gorsze, ta luksusowo nie wygląda, ale jest całkiem praktyczna

Gość gość
Ja mam meblościankę jeszcze badziewnieszą może. Kupiłam najtańszą w sklepie. Na nic innego nie było mnie stać, wydaliśmy wszystkie pieniądze na kupno mieszkania i jego remont, a nie mam w zwyczaju kredytów brać. Myślałam, że się popsuje w ciągu kilku lat ale nie! Stoi już 16 i co jej zrobię. Nie mam w zwyczaju wyrzucać dobrych rzeczy. U moich rodziców stoją meble z lat siedemdziesiątych na wysoki połysk.

Gość gość
współczuje ci że jesteś takim dusigroszem,że trzymasz w domu wszystko puki się nie rozleci, ja często zmieniam coś w domu, lubię kupować nowe meble powiedzmy po 3-5 latach, często zmieniam kolor ścian, więc kupuje nowe dodatki( typu zasłony,poduszki,osłony na doniczki) tak,żeby pasowały do aktualnego wystroju,to straszne mieć w domu szesnastoletnią meblościankę....