Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dotacja z urzędu pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Mam 19 lat, jestem po maturze i posiadam status bezrobotnego. Mam pomysł na otworzenie własnej działalności, moje pytanie dotyczy dotacji z urzędu pracy, a mianowicie chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że takowe dotacje dostanę. Sytuacja wygląda następująco, chciałem otworzyć stacje Auto-Gaz, taką małą na, które sprzedawany jest gaz, butle, ew jakiś alkohol, oleje, itp. Stacja chwilowo jest raz czynna, a raz nie czynna, wszystko przez chwilowego prowadzącego tą stacje. W każdym bądź razie stoją tam dystrybutory, które muszę od niego odkupić, koszt takowych to jakieś 10 tysięcy, potrzebuje jeszcze pieniądze na koncesje na alkohol, kamery, komputer, drukarkę, programy do komputera, na rozruch, kupno towaru, jakąś reklamę. Wiem, że potrzebuje biznesplanu, zaczynam już go sporządzać, ale moje pytanie dotyczy czy istnieje takie prawdopodobieństwo, że dostane pieniądze na stojącą już stacje, czy raczej jest to niemożliwe i nie ma co sobie głowy tym zawracać i starać się o pożyczkę. Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować