Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Metamorfoza wygl膮du

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam ochot臋 zmieni膰 sw贸j wygl膮d. Jaka艣 nowa fryzura, mo偶e nowy makija偶... Znacie jaki艣 salon w Warszawie gdzie co艣 takiego robi膮? Mo偶e na Sylwestra si臋 zmieni臋...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Je艣li jeste艣 z Warszawy, to polecam program Metamorfoza w salonie In Harmony w Millennium Plaza. Masz tam wszystko - konsultant ds wizerunku pomo偶e Ci z kolorami i fasonami, mo偶e nawet zanalizowa膰 twoja szaf臋, jest lekcja makija偶u, w艂osy - koloryzacja i nowa fryzura i potem jeszcze jest sesja fotograficzna. Super prezent dla samej siebie! :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naprawd臋 robi膮 w In Harmony takie metamorfozy? Nawet nie wiedzia艂am. Kurcze, ja te偶 od jakiego艣 czasu marze o zmianie wizerunku, ale jako艣 nie mia艂am si艂y, 偶eby si臋 za siebie zabra膰. Mo偶e zaczn臋 od nowej fryzury, a potem si臋 zobaczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, maj膮 w tym salonie taki fajny program - jest spotkanie z konsultantem ds wizerunku - doradzi jak si臋 ubiera膰, mo偶e te偶 nawet obejrze膰 twoj膮 szaf臋 i doradzi膰 co zostawi膰, co dokupi膰.. Jest spotkanie z wiza偶ystk膮, kt贸ra uczy jak si臋 umalowa膰 na r贸偶ne okazje, potem jest czas na now膮 fryzur臋 - koloryzacja i strzy偶enie! Wi臋c totalne zmiany! No i na koniec jest sesja zdj臋ciowa. Super to w In Harmony zorganizowali!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe, ile kosztuje taka konsultacja wizerunku i metamorfoza w in harmony?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mysl臋, 偶e wszystko zalezy od tego, co ma obejmowa膰 ta metamorfoza. Czy tylko sama zmian fryzury, czy ewentualnie jeszcze makija偶, ubrania, sesja fotograficzna. Najlepiej zadzwo艅 do In Harmony, to podadz膮 ci orientacyjny koszt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem bardzo zadowolona z http://cortedelsole.pl/ . By艂am tam na metamorfozie... Po prostu cudo. :) bardzo fajnie zrobili mi w艂osy, czuj臋 si臋 ze sob膮 o wiele lepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem bardzo zadowolona z http://cortedelsole.pl/ . By艂am tam na metamorfozie... Po prostu cudo. :) bardzo fajnie zrobili mi w艂osy,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 igulla92
Wiecie jaka by艂a dla mnie najlepsza metamorfoza mojego wygl膮du ?gdy z wagi 116.8 kg zrzuci艂am do 70kg wiecie jak cz艂owiek wtedy si臋 cieszy,偶e 偶aden makija偶 czy nowa fryzura tego nie pobij臋;) Mi w ca艂ej tej metamorfozie pom贸g艂 narzeczony ;) wspiera艂 mnie od samego pocz膮tku, zam贸wi艂 mi suplementacj臋 African Mango http://szczupla-kobieta.pl 膰wiczy艂 ze mn膮 i jad艂 to samo chocia偶 nie musia艂 ;) to wszystko trwa nadal ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystyna88
Witam Was! Ja przesz艂am ostatnio program metamorfozy pod okiem super stylist贸w, fryzjer贸w, makija偶yst贸w z InHarmony w Warszawie. Powiem szczerze, 偶e p艂aka艂am ze szcz臋艣cia. Mia艂am wiele problem贸w, zaniedba艂am siebie, teraz czuj臋, 偶e od偶y艂am, chc臋 si臋 podoba膰. Ka偶da kobieta tego chce :) To by艂a jedna z najlepszych decyzji, jakie podj臋艂am, pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

I ja si臋 pochwal臋 miesi膮c temu r贸wnie偶 odwiedzi艂am In Harmony 馃檪聽Poprosi艂am panie o radykaln膮 zmian臋 wygl膮du - przeprowadzona metamorfoza przesz艂a moje naj艣mielsze oczekiwania 馃檪聽dzi臋ki niej zyska艂am nowy wygl膮d i pewno艣膰 siebie 馃檪

Udost臋pnij ten post