Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhh

Ktokolwiek mnie uspokoi..

Polecane posty

Gość gośćhhh

Sobota 5.12 współżyłam po raz pierwszy z facetem. Użyliśmy prezerwatywy. Wytrysk był na zewnątrz. Bolało mnie i krwawiłam troszeczkę. Na drugi dzien zero krwi. W poniedziałek dostałam okres więc były to moje dni niepłodne. Okres trwa różnie od 4 do ostatnich dwóch cykli do 7 dni. Nieregularny od 26 dni do ostatniego cyklu, który wyniósł 32 dni. W następną sobote (12.12) podczas mojego okresu chłopak robił mi palcówkę kilka razy. Krwawiłam, ale to był jeszcze okres. Teraz jest środa i od niedzieli aż do dnia dzisiejszego mam plamienie i bóle prawego jajnika. Czy możliwe jest to plamienie implantacyjne mimo tego, że wytrysk był na zewnątrz..Jakie jest ryzyko ciąży? Co to może być? Wizyta u ginekologa za 2 tygodnie. Prosze o pomoc bo chodzę z duszą na ramieniu.

Gość gość
Czemu jesteś taka głupia?

Gość gośćhhh
Ja naprawdę prosze o wasze sugestie z doświadczenia, odpowiedzi..To dla mnie bardzo stresujące..

Gość gość
skoro miałaś okres to jakie krwawienie implantacyjne ? pewnie masz jakąś infekcję i dlatego boli cię jajnik idź do gina jeśli nie przejdzie następnym razem niech faced dokładnie myje ręce

Gość gość
Masz c**e a kompletnie nie wiesz jak ona funkcjonuje. Nastepnym razem wsadz ja do wrzatku jak Cie bedzie swedziala do bzykania. Doucz sie dziecko a nie bierz za seks! Zielonego pojecia nie masz o wlasnej fizjologii. Wstyd by mi bylo takie durnoty pisac. Wolalabym wygooglac albo poczytac. Bo na biologii to Ty chyba bylas zajeta poprawianiem make upu.

Gość gośćhhh
Dlaczego niby nie mam pojęcia?

Gość gość
Bo nie wiesz, ze współżyjące tuz przed miesiączką współżyłaś w dni niepłodne, a już sam fakt wystąpienia krwawienia przekreśla jakiekolwiek szanse na ciąże.

Gość gość
A wiesz, ze istnieją testy ciążowe? Natomiast z całą resztą pytań powinnaś sie udać do ginekologa. Od momentu podjęcia współżycia należy się badać. Krwawienia śródcykliczne powinno się zgłaszać lekarzowi.

Gość gość
Dlatego ze samo to ze zadajesz takie durnowate pyranie na forum pokazuje jak malo wiesz oseksie, ryzyku ciazy i innych. Jakby zajscie w ciaze bylo takie latwe bez pelnego stosunku to by faceci nie mieli penisow!!!! Na naszym przykladzie widac ze bez nich da sie zalatwiac! Druga sprawa, dostalas okresu? To na jaka ciaze liczysz?spozywcza? Kolejna sprawa: facet myl paluchy przed palczata? Czy wyszla w tracie macania? I robil palczate pod koniec okresu? A czy zdajesz sobie spraWe ze podczas okresu jestes kilka razy bardziej narazona na infekcje intymna oraz wszelkie zapalenia? A wiesz czemu? Bo w trakcie miesiaczki srodowisko w pochwie robi sie zasadowe w skutek splawajacej krwi. W zwiazkuz czym pochwa jest bezbronna wobec wszelkich bakterii i drobnoustrojow.nawet zwykly seksik bez gumy moze Ci grozic zapaleniem. Wiec nie szyj sobie ze jestes w ciazy tylko uswiadom ze facet Ci nabrudzil w pochwie. DLATEGO nie masz zielonego pojecia dziecko. Wroc sie doucz bo z Twoim rozumkiem to albo z brzuchem albo zjakims syfem skonczysz

Gość gośćhhh
I co terraz? Do czasu wizyty ginekologa?

Gość gość
Jajco.. Wez sie ogarnij dziecko.

Gość gość
Nie wiem skad w was tyle agresji. Podmywaj sie dokladnie plynem do higieny intymnej. Moze uda Ci sie umowic wizyte do ginekologa wczesniej?

Gość gośćhhh
Oh, żeby nie próbowała..Niestety..Koniec roku i Święta..Ja nie neguje tego, ze jestem niedouczona, w teh kwestii..To dla mnie nauczka..Ale tyle jadu, od tak, żeby komuś dowalić..Wychodzi z tego, że mój okres 10 dni krwawienia, 5 upławów..Niepokoi mnie to..

Gość gość
nie czekaj 2 tyg tylko idz wczesniej do gina