Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeKatarzynaEm

Krew w moczu.

Polecane posty

Gość DeKatarzynaEm

Od około miesiąca zaziębiłam sobie pęcherz jakieś sześć razy. Pomyślałam, że być może jest to spowodowane zbyt kusym ubiorem, jak na grudniowe dni. Zaczęłam ciepło się ubierać, ale dziś po raz kolejny czuję tam charakterystyczny dyskomfort- dodatkowo, podczas oddawania moczu, który od kilku godzin oddaję często i obficie- odczułam nieprzyjemne pieczenie przeplecione z bólem w drogach moczowych. Nadto, dostrzegłam iż mocz ma różowawy kolor. Mam piętnaście lat. Do tej pory dorastałam prawidłowo i bez komplikacji.

Gość gość
6 razy??? W ciagu miesiąca??? Jak leczylas te zapalenie? Bylas u lekarza? Krew w moczu oznacza, ze zapalenie sie zaostrzyło, pewnie bez antybiotyku nie ma da się juz tego załatwić. Do lekarza, ale juz!

Gość gość
Aż sześć razy, niestety. Brałam Furagin, chyba dość słynny wśród kobiet. Za każdym razem pomagał. Jutro mam zamiar wybrać się do lekarza, ale wstępnie chciałam dowiedzieć się o tym na forum.

Gość gość
Chyba nie pomagał, skoro objawy wracają. To raczej wygląda na ciągle zaziębienie pęcherza, które lek tylko oslabia, a po jego odstawieniu zaraz wracają. Idz do lekarza rodzinnego. Skoro pojawiła się krew w moczu to juz nie przelewki. Skończył się czas samoleczenia. Musisz iść do lekarza.