Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tytułowanie wiadomości

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, wprowadzając nową wiadomość starajcie się w temacie ująć sedno sprawy. Jak mnie to wkurza gdy wchodzę w post, a tam temat zupełnie nie odpowiada treści wiadomości. Albo tytuły: "proszę pomóżcie", "co zrobić", "mam problem" itd. Powodują, że wchodzę w tematy, które mnie nie interesują albo w zakresie których nie będę w stanie pomóc. Myślę, że odpowiednie tytułowanie zagadnienia na pewno ułatwi nam korzystanie z tego forum oraz zaoszczędzi nam czas na to, aby nie trzeba było czytać czegoś, co nas nie interesuje. Pozdrawiam

Gość gość
Sedno tego problemu odkryłaś sama w swojej wypowiedzi. Pisząc "pomocy" czy "mam problem, pilne!" wiadomo, że wejdzie na temat 10x więcej osób niż na "czy ktoś może poradzić coś na zanik laktacji?" - temat oklepany, przerobiony i nudny jak flaki z olejem. A jak już ktoś wejdzie - wiadomo, że najpewniej odpisze, albo chociaż linka do pokrewnego tematu podrzuci ;) Oczywiście też jestem za uściślaniem. Ale za duży burdel tu panuje, a moderacja tutaj nie istnieje.

Gość gość
W sumie można ten temat zapisać "retyyy, ważneee, pomocyy", więcej osób by zapoznało się z merytoryczną wiadomością ;) ;)