Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy w miescie teraz lize důpy obsrancom i starym cielakom

Polecane posty

Gość gość

gość dziś [19:58] Nowy w mieście wczoraj [23:04] Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie dūpy smofa i zrobienie laski innym chłopakom pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D

Gość gość
koke 2014.07.24 Lubię kiedy dobra bajera otula szyje, ramiona, plecy, tej dla której świat pada na kolana, jak ofiara trafiona mocą Amora oczko.gif Adorowana kobieta, odwzajemnia spojrzenia, tańczy uśmiechami, kołysze bosko biodrami oczko.gif Wiem dobrze o co chodzi, znam te historie, letnie,całkiem gorące emocje...Kiedyś miałem koleżankę, na imię miała Milena, Milena ciało jak z Playboya, spojrzenie, dusza, anioła...Brunetka czarująca i ponętna. Były wakacje, ona przyjechała do dziadków na wakacje, my byliśmy tam, gdzie być powinni wtedy prawdziwi faceci. Zaczęła nas kusić, poker rozbierany, poker macany, w końcu sesja, pokaz wdzięków tak zmysłowy, że rozgrzewał samo słońce, do granic możliwości...Kumpel jeszcze nie dorósł, nie był zbyt bystry, szybko zaczął nie rozumieć pragnień prawdziwej kobiety, tym lepiej dla mnie, pomimo, że minęło ponad 10 lat, do dziś w ustach czuję, nieziemski smak Milenyoczko.gifhttp://www.youtube.com/watch?v=TI-5kz8HlyE

Gość gość
Była Nowego ujawnia prawdę :D gość wczoraj chodzisz w łatach parówo bo nawet gimbusy z ciebie łacha drą. gdybyś miał przegrywie jakikolwiek dystans to olałbyś prowokacje. łatwo cie sprowokować ograniczony konserwatysto i tym samym wciągnąć w pułapke. Damian juz to zrobił, a jest ich dwóch/dwie osoby. patrz baranie jeden jest niezbyt rozmowny, a drugi/druga wygadana. ale tego już nie zauważyłeś. siedzisz w szambie,z rynsztokiem sie zadawałeś balasie to teraz zbierasz fekalia i to jest wasze bagienko. serio myślałem ze jestes inteligentny, ale w pore zorientowalem sie, że twoja elokwencja nie idzie w parze z intelektem. po prostu erudycja to nie wszystko. nie wyciagasz wnioskow, nie analizujesz i jedyne czym mozesz błysnać to wyszczekanie uszczypliwe bazujące na tych samych tekstach od lat. chodzisz na pamieć i potykasz sie o podstawione przedmioty. nikt tu nie bedzie traktowal cie wyjatkowo bo przesiedziales 10 lat na forum o kale. ciesz sie, ze to nie ja bawie sie w jakies podszywy czy detektywow bo byś miał nonstop biegunke balasie ultrasie z miasta UĆ.

Gość gość
Koke 2014.07.21 Tego mi potrzeba, Twoich słodko-truskawkowych soków...Pozycja 69 jest pasjonująca, mój wojownik w Twoich ustach, moje jądra w Twoich dłoniach...Oplatam Twoje biodra ramionami, przysuwam je do twarzy, kiedy Twój tyłek, Twoja kobiecość są już blisko, niczym jadowity wąż. wkręcam się językiem w Twoją pochwę, chcę być jak najgłębiej, jak najdalej, jak tylko mój język jest w stanie wejść. Czujesz go wszędzie, w Tobie, w Twoim tyłku, bez żadnego tabu...Mój język chcę być w Twoich dziurkach, moje usta spragnione Twoich soków, moje palce pieszczą Twoją łechtaczkę, tańcząc z nią tango, przeplatane sambą...