Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Celebryci i Celebrytki Ero

Polecane posty

Gość gość
Tu są dyżurni zaliczacze, tylko polują na swieże mięsko :D Często jednak trafia im się stare i przeżute, tyle że oni o tym nie wiedzą że żuli ten kawalek już nie raz :D

Gość gość
Wydaje mi się że oni śmieja się z tych akcji co tutaj się dzieją.

Stare i przeżute jest podobno nie do zaj/ebania. Mawiają na to pokolenie przedwojenne- nauki mojej babci nie poszły w las:D

Gość gość
Może im się znudziło tutaj ?

Gość gość
Koke odszedł z Olą, Naj usunął maila z profilu i rzadko tutaj zagląda. Imperium napisała, że ma kogoś.

Gość gość
Zostali wyhejtowani. Kiedy się pojawi któryś jest jazda na całego. Po co im to?

Widzicie?:) Wszystko dla Głównych bohaterów zakończyło się happy endem, więc błagam. Nie wtrącajcie w każdy temat Naje, Koke i Widmo, bo nic to do rozmowy nie wniesie. Mają swoje życie? Mają. Da się? da się:)

Smof nie wiem, jak to z tą starością tutaj..wszak sama 18-stką nie jestem..Ale moim małym marzeniem jest, aby rozmowy były adekwatne do dojrzałości emocjonalnej, nie mam na myśli dojrzewania gimnazjalnego, a fajne, wesołe, inteligentne rozmowy- na poziomie....marzenie...echhhh:) Przepraszam za ostatni atak na Ciebie.🖐️;)

Gość gość
raczej odkryli w życiu co innego o hejt nie chodzi :D

Gość gość
a co mogli takiego w życiu odkryć? :O

Gość gość
smof. nie będzie problemem dotrzeć do twojej rodziny, tak jak nie byłoby problemen położyć cie na wózek inwalidzki. Masz dzieci ? odp********z sie od pewnych lud******ońcu ? zajmiesz sie swoim życiem ?

Gość gość
dawaj priv smof i real będzie grany

Gość gość
tak, podaj @ i w real porozmawiamy bo nic do ciebie nie trafia.

Gość gość
wkleimy tutaj jpg. ze spotkania i może wtedy zajmiesz sie swoim życiem.

Gość gość
podaj @ podasz miejsce w niemiaszkowie i porozmawia ktoś z tobą w realu.

Gość gość
jesteś przecież taki kozak, więc nie powinieneś sie bać. priv w wiadomym celu podajesz.

Gość gość
Samansara nie pij. Posądzałaś Widmo o hejty na ciebie. Wszędzie się wtrącasz hehehe.

Czyli nie potrzebnie Cię przepraszałam? Cóż. Nie ma nic przyjemniejszego jak przeprosić i poczuć , ze ktoś ma to w duupie.:) Ach nigdy nie zrozumiem chamów. :)

az tyle cie kosztowaly te przeprosiny? :-) a do goscia od @, wiesz, pantofelek ma wiecej inteligencji :O

Gość gość
Co ci zrobił Smof? Weź nie rozpiertalaj mnie Samansrak.Na tematach wiatr ci hula, nie ma do kogo gęby otworzyć to łazisz i zaczepiasz hrabino z miasta. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Wszędzie się wpiertalajasz jaknstara baba z targu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie Kotko. Nie kosztowały mnie nic A nic. Tylko na ludzi odr/uch człowiek oczekuje tego samego. Prawda?:)

1459. Jak Ty mało o mnie wiesz:) Ale wiesz co. Zaproszenie na kawę nadal aktualne. Ostatnio spieprzyles, może dziś pokażesz że masz w sobie % odwagi? Co?:)

Gość gość
boisz sie reala smof. widzisz jaki kozaczysko jesteś. ktoś w końcu cie sprzeda. warto poczekać nawet na twoje dzieci. miłego dnia i pozdrawiam. :)

Gość gość
Inessa pukała się z Wilkiem, Wilk chciał ślub ale uciekła. Przeobraziła się w Kobietę z Wachlarzem i uwiodła Władcę :-D ale ciągle jej mało więc wyjechała do Szwecji tam łamie serca jako CzwarteImperium :-P Vvvv Samansara zaczepia i wyzywa od chamów. Istnieje przypuszczenia , że jest facetem i ma nick Przyjaciel In Spe. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D To bardzo sfrustrowana dewota . :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-D:-D:-D:-D:-D:-D

1507 Jak Ty mało o mnie wiesz. i polskie znaki opanowales, wszak na tablecie To nie sztuka.. 🖐️

Gość gość
Masz temat 🖐️