Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wiktoria_1515

Dlaczego nikt mnie nie lubi?

Polecane posty

Gość wiktoria_1515

Jestem w 1 klasie gimnazjum i miesiąc temu zostałam zgwałcona, teraz każdy w szkole mnie unika i nie rozmawia ze mną. Przeczytajcie historie. Kiedy pewnego razu wracałam z przystanku, było ciemno. Gdy byłam już blisko domu zaczepil mnie jakiś chłopak około 19 lat. Przestraszylam się ale on zapytał tylko o godzinę. Poszłam dalej i stwierdziłam, że ktoś za mną idzie. Po chwili ktoś złapał mnie za szyję a druga ręką zaslonil usta, zaciągnął w krzaki i zg****il. Byłam cała obolała i miałam rozerwane ubrania. Bałam się wrócić do domu. Siedziałam i płakałam- Nie wiedziałam co zrobić. W końcu wyciągnęlam z torebki butelke, zbilam ją i kawałkiem szkła zrobiłam sobie 2 głębokie cięcia na prawym nadgarstku i 3 na lewym. Nie pamiętam co się działo później ale obudziłam się w szpitalu. Podobno prawie wykrwawilam się na amen ale na szczęście ( albo nieszczęście) znalazł mnie jakis Pan. Od tego czasu w szkole po prostu nie istnieje. Każdy albo krzywo na mnie patrzy albo wgl się nie odzywa. W klasie dziewczyny, które były moimi przyjaciółkami, śmieja się i pokazują sobie mnie palcami - nawet nie zadają sobie trudu, żeby to jakoś zamaskować. Co mam zrobić? Dlaczego oni się tak zachowują?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować