Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyprzedaże w ZARZE itp

Polecane posty

Gość gość

Hejka, kto się orientuje kiedy zaczynają się wyprzedaże w Zarze, Massimo dutti, Bershce i tych innych sklepach? upatrzyłam już sobie sporo fajnych ciuchów, ale nie wiem dokładnie kiedy się zaczną przeceny, sprzedawcy nie chcą dawać info, no ja nie wiem jak tak można :/ może wy wiecie? przed świętami? po ? czy może dopiero po nowym roku?

Gość gość
w zarze chyba po świętach... też mnie to zawsze zastanawia i obiecuję sobie, że będę zapisywać kiedy się zaczynają, ale nigdy tego nie robię i co pół roku ten sam dylemat :P

w zarze juz dawno nie kupowalem, w masimo bylo niedawno -20% wiecej bedzie kolo stycznia. poza tym ja wyprzedazach w massimo w zasadzie momentalnie nie ma nic na sklepie internetowym bo jakby wylaczaja ta przed sprzedaza, a i wszystkich tych ubran ktore mi sie podobaly tez na wyprzedazy nigdy nie moglem kupic bo mimo ze przychodzilem 1 dnia, to juz tego nie bylo... :P

Gość gość
pewnie jak co roku 27 grudnia

Gość dorobkiewicz_zagranicznik
wy biedaki,biedne polskie spoleczenstwo,u nas na zachodzie nikt nie czeka na jakies wyprzedaze jak pies na kielbase,tylko biedota mysli takimi kategoriami ,nie wstyd wam ze jestescie tacy biedni bedac w srodku europy? biedaki europejskie.

Gość gość
zara na bank 27 grudnia, też już się nie mogę doczekać:)<3