Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie obchodzi mnie jak wyglądam

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu zupełnie nie obchodzi mnie mój wygląd. Kiedyś starałam się być atrakcyjna, ubierać się kobieco, zależało mi żeby się podobać. Dopiero gdy olałam swój wygląd poczułam się wolna, nie muszę i nie chcę konkurować z odpicowanymi lalami. Zdałam sobie sprawę, że to wszystko to rytuał godowy, tak bardzo nie różnimy się od zwierząt. Kobiety eksponują swoje kształty, aby przyciągnąć samców, te wszystkie dekolty, miniówki nie służą do niczego innego. Teraz jestem ponad tym.

Gość sooczka
racje masz, ja sie picuje tylko dlatego ze nie luibie tych suk i robie to na zlosc im, kazdy sie za mna obejrzy, nie osiagnelam tego levelu co Ty, zazdroszcze ;)

Gość gość
nie jesteś, zamiast odpuścić i być zadowolona zamieniłaś swoją porażkę w wyglądaniu atrakcyjne we własnych oczach na jad w stosunku do ludzi którym zazdrościsz.

Gość gość
Nikomu nie zazdroszczę, gdy ubierałam się kobieco miałam powodzenie, faceci oglądali się za mną, jednak po co mi to? nie daje mi to żadnej satysfakcji, nie dowartościowuje mnie to. Poza tym w tych ciuchach nie byłam sobą, bo prawdziwa ja to swoboda, luźne jeansy, bluza z kapturem, trampki i jestem gotowa.

Gość gość
aha, a to porównywanie do kobiet które lubią dobrze wyglądać do zwierzątek to tak przypadkiem? Bez jadu? Bez zazdrości. Dobrze wiedzieć... Kogo próbujesz oszukać, siebie czy innych?

Gość gość
Porównuje nie tylko kobiety, ale wszystkich, siebie też, tak naprawdę nie wiele różnimy się od zwierząt. Można mówić, że jesteśmy bardziej rozwinięci, mamy technologie, naukę, sztukę, jednak kierują nami te same popędy.

Gość gość
sooczka dziś racje masz, ja sie picuje tylko dlatego ze nie luibie tych suk i robie to na zlosc im, kazdy sie za mna obejrzy, nie osiagnelam tego levelu co Ty, zazdroszcze oczko.gif x Ha :) Robie to samo.Zazdrosnice daly mi w kosc,wiec mam mega wielka satysfakcie,jak sie ladnie odstawie i one az kipieja ze zlosci :D

Gość gość
gdy te zazdrośnice lustrują mnie wzrokiem od góry ddo dołu to już wiem że dobrze wygladam

Gość brawo autorko
brawo autorko, nareszcie jedna mądra która widzi co to za ściema te lalowanie, strojenie itp. Mądra z ciebie dziewczyna, mam może i kumpla dla ciebie on takie lubi na luzie.

Gość gość
Ta co uważała ,że to jad, to chyba plastic fantastic.prrzerost botoksu w mózgu

Gość gość
Nas też nie obchodzi jak wyglądasz :D 🖐️

zawsze tak miałam, że własny wygląd miał znaczenie czwartorzędne nie oglądam siebie przez pryzmat innych ludzi, nie jaram sie tym, że jakis facet się za mną obejrzy chodze w dżinsach, traperach i swetrach i dobrze mi z tym

Gość gość
A ja lubie przejmowac sie wygladem, dla siebie, nie dla innych. Nie mam nic do ludzi wolacych trampki, ale sama zle bym sie w nich czula

Gość gość
J/ebnieta gośćewunia wróciła. Skończyły się tabletki, czy psychiatra ma urlop?

Gość gość
No ma laska problem, ale dziwisz jej sie? Chociaz mowi jak to faceci sie za nia ogladaja bo ma "niespotykana" urode to jedyny facet jaki zaintetesowal sie na dluzej to jej.maz...ktorego poznala dobijajac 30.

Gość chcesz się podobać innym
gość 2015.12.17 A ja lubie przejmowac sie wygladem, dla siebie, nie dla innych. Nie mam nic do ludzi wolacych trampki, ale sama zle bym sie w nich czula xxxx jak można się przejmować wyglądem dla SIEBIE? Wygląd widzą tylko inni a nie ty, durna babo

Gość gość
oczywiście, że można przejmować się wyglądem dla siebie. Widzę coś co mi się podoba i chcę tego spróbować na sobie niezależnie od tego co myślą o tym inni - w tym przypadku liczy się tylko to czy mnie dany ciuch czy makijaż się podoba :)

Gość bez kitu lalka
pralnia mózgów zaprogramowała cie że masz to lubieć, nie bądź durna, mejkap i strojenie jest nie dla siebie ale dla przywrócenia na siebie uwagi facetów i zazdrość innych bab, nie ze mną te kłamstwa co prawisz